Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Tropiques

Torreilles, Pyrénées Orientales

« 9 hectare natuurlijke omgeving op maar 600 meter van de Middellandse Zee »

8.0 10 539 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Tropiques

Een zonovergoten verblijf dicht bij de mooiste stranden aan de mediterrane kust, lijkt u dat wat? En welke plek is dan beter geschikt dan het Yelloh! Village Les Tropiques om uw koffers neer te zetten?

 

Op een terrein van 9 hectare geniet u in een natuurlijke omgeving van een vakantie aan zee. Inderdaad, het strand ligt op maar 600 meter van de camping! Loopt het water u al in de mond? Houd u dan maar vast, want er komt nog veel meer! U vindt er ook een spetterend aquapark van 500 m², een wellnesscentrum, kinderclubs, ruime kampeerplaatsen, topklasse huuraccommodaties … We zeiden het al: aan alles is gedacht op deze familiecamping in de Pyrénées-Orientales!

 

Herinnerde u zich Torreilles Plage eerst alleen maar als een leuke badplaats met een 4 km lang ongerept strand tussen de vlakte van Roussillon en Spanje … Met Yelloh! Village denkt u bij dit strand gegarandeerd aan de mooie momenten die u op camping Les Tropiques hebt beleefd!

Daar word je blij van

 • Een bevoorrechte ligging tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, vlak bij Spanje
 • De mooiste stranden van Torreilles op maar 600 meter van de camping
 • Een groot aquapark van 500 m²: zwembaden, peuterbaden, glijbanen …
 • Een wellnesscentrum voor al uw relaxmomenten: bubbelbad, hamam, behandelingen, modelages …
 • Activiteiten voor de hele familie: kinderclubs, sporttoernooien, avondanimaties …
Open van 03/05/2021 tot 13/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 68 28 05 09

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Yelloh! Village Les Tropiques op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Met aan de ene kant, op 600 meter afstand, de Middellandse Zee en zijn mooie fijnzandstranden, en aan de andere kant een 500 m² groot aquapark op het campingterrein … Kiezen hoeft niet: tijdens uw vakantie in de Pyrénées-Orientales kunt u zowel zwemmen in zee als een duik nemen in een van de baden van camping Les Tropiques … Van allebei wordt de hele familie dolblij!

Wellness

Meer weten?

Een moment voor uzelf nemen en helemaal tot rust komen, even de dagelijkse stress loslaten, uzelf laten verwennen … En wat als het wellnesscentrum van het Yelloh! Village Les Tropiques nu eens de oplossing was voor uw verlangen naar ontspanning? 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Nieuwe vrienden maken, samen leuke dingen doen, van allerlei nieuws ontdekken, dansen op de muziek van de minidisco, op het toneel staan en de show stelen … Als dat tijdens de campingvakantie van uw kinderen zou kunnen? Yes! In het Yelloh! Village Les Tropiques kan dat gewoon: op naar de kinderclubs!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Animatie tijdens uw verblijf op de camping, vindt u dat een beetje leuk? Heel erg leuk? Af en toe? De hele tijd? Wat uw vakantiewensen ook zijn, het Yelloh! Village Les Tropiques kan ze vervullen: met zo’n groot activiteitenaanbod, hebt u keus te over! U bent vrij om mee te doen, of niet …

Diensten

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in de Pyrénées-Orientales hoeft u camping Les Tropiques niet af als u iets mist of een vraag hebt: wij kunnen ter plaatse aan al uw wensen voldoen, met een receptieteam dat altijd voor u klaarstaat, winkeltjes, eet- en drinkgelegenheden, voorzieningen om u het campingleven makkelijker te maken … Wij verzekeren u: aan alles is gedacht!

In de omgeving

Meer weten?

Te midden van de vlakte van de Roussillon, vlak bij het charmante Perpignan, in de nabijheid van kuststeden als Barcarès en Canet-en-Roussillon, op slechts 30 minuten rijden van de Spaanse grens, de Pyreneeën en de Pic du Canigou aan de horizon … Ontdek tijdens uw vakantie op camping Les Tropiques een fabelachtig mooi achterland dat rijk is aan historie en tradities.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×