Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Font Romeu

Criteria wissen
Zowel in de zomer als in de winter kunt u zich tegoed doen aan uren van zonneschijn, een flinke portie zuivere lucht en een schitterende natuur in Font Romeu. Deze stad in de bergen zal u weten te bekoren tijdens uw campingverblijf in de Oostelijke Pyreneeën: zijn cultuur, zijn gastronomie, zijn erfgoed en zijn natuurlijke omgeving maken het tot een ideale bestemming voor uw vakantie.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Ariège

Vakantie op een camping Font Romeu

In de winter is Font Romeu een gezellig skistation op mensenmaat, waar grote delen van de Catalaanse Pyreneeën omgetoverd worden in witte landschappen, tot grote vreugde van de hele familie. Skiën, langlaufen of wandelingen in de sneeuw: iedereen kan op eigen ritme, naar eigen keuze, genieten van de sneeuw. De dag kunt u eindigen in de thermen van Llo, met sauna, hamam, jacuzzi en natuurlijke baden met zwavelrijk warm water.

 ‘s Zomers is Font Romeu een aantrekkelijke stad in de bergen waar het aangenaam vertoeven is. Schone lucht, een zon die altijd schijnt,... Optimale condities om er uw vakantie door te brengen! Ook metereologen hadden deze goede weersomstandigheden opgemerkt en hebben er een onderzoekscentrum voor zonne-energie neergezet. Meteen de ideale gelegenheid voor een pedagogisch bezoek aan een van de zonne-ovens van de streek.

Vanuit Font Romeu kunt u de hele Cerdagne verkennen aan boord van de ‘Petit Train Jaune'. Dit gele treintje met zijn oude wagonnetjes doorkruist de hele streek tussen bergen en dalen, en laat u genieten van de vestingwerken, de viaducten, de bruggen en de prachtige landschappen. Het is ook mogelijk om af te stappen bij een volgende halte indien u er de voorkeur aan geeft om al wandelend de streek te exploreren.

Camping Font Romeu

 ‘s Avonds moet u tijdens uw campingvakantie in Font Romeu zeker eens op restaurant gaan om te proeven van een ‘escargolade' (ragout van wijngaardslakken) of een schotel met traditionele Franse charcuterie. Uw campingvakantie in Font Romeu zal u nog lang heugen!

×