Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Tropiques Torreilles, Pyrénées Orientales

« 9 hectare natuurlijke omgeving op maar 600 meter van de Middellandse Zee »

8.0 10 385 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Les Tropiques

Met aan de ene kant, op 600 meter afstand, de Middellandse Zee en zijn mooie fijnzandstranden, en aan de andere kant een 500 m² groot aquapark op het campingterrein … Kiezen hoeft niet: tijdens uw vakantie in de Pyrénées-Orientales kunt u zowel zwemmen in zee als een duik nemen in een van de baden van camping Les Tropiques … Van allebei wordt de hele familie dolblij!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een zwemparadijs van 500 m² voor de hele familie

Op camping Les Tropiques is eindeloos veel waterpret te beleven: u kunt naar hartenlust baantjes trekken in een van de zwembaden waarvan er een is verwarmd, pootjebaden in een van de 2 verwarmde peuterbaden, met uw kinderen van de glijbanen roetsjen ... U kunt zelfs lekker lui op een van de vele zonnebedden gaan liggen en genieten van die voorouderlijke kunst die ‘farniente’ wordt genoemd … Kortom, de zwembaden zijn ruim, de temperatuur is er aangenaam, de zon schijnt … Kunt u iets heerlijkers bedenken?

 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Video zwemparadijs

De stranden van Torreilles op maar 600 meter!

Op camping Les Tropiques krijgt uw vakantie een zout randje … Logisch, want vanaf uw Yelloh! Village loopt u rechtstreeks naar de stranden van Torreilles! Het ongerepte 'Plage Nord' aan de noordkant, het onvermijdelijke 'Plage Centre' en het grote 'Plage Sud' aan de zuidkant … U kunt maar kiezen! Fijn zand, zacht kabbelende golven, een 300 meter lange duinenrij … Prachtige landschappen om met de hele familie te ontdekken!

×