Zwembad en waterpark in camping Les Tropiques

Met aan de ene kant, op 600 meter afstand, de Middellandse Zee en zijn mooie fijnzandstranden, en aan de andere kant een 500 m² groot aquapark op het campingterrein … Kiezen hoeft niet: tijdens uw vakantie in de Pyrénées-Orientales kunt u zowel zwemmen in zee als een duik nemen in een van de baden van camping Les Tropiques … Van allebei wordt de hele familie dolblij!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een zwemparadijs van 500 m² voor de hele familie

  Op camping Les Tropiques is eindeloos veel waterpret te beleven: u kunt naar hartenlust baantjes trekken in een van de zwembaden waarvan er een is verwarmd, pootjebaden in een van de 2 verwarmde peuterbaden, met uw kinderen van de glijbanen roetsjen ... U kunt zelfs lekker lui op een van de vele zonnebedden gaan liggen en genieten van die voorouderlijke kunst die ‘farniente’ wordt genoemd … Kortom, de zwembaden zijn ruim, de temperatuur is er aangenaam, de zon schijnt … Kunt u iets heerlijkers bedenken?

  Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

  De stranden van Torreilles op maar 600 meter!

  Op camping Les Tropiques krijgt uw vakantie een zout randje … Logisch, want vanaf uw Yelloh! Village loopt u rechtstreeks naar de stranden van Torreilles! Het ongerepte 'Plage Nord' aan de noordkant, het onvermijdelijke 'Plage Centre' en het grote 'Plage Sud' aan de zuidkant … U kunt maar kiezen! Fijn zand, zacht kabbelende golven, een 300 meter lange duinenrij … Prachtige landschappen om met de hele familie te ontdekken!

  Video zwemparadijs

  ×