Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Tropiques Torreilles, Pyrénées Orientales

« 9 hectare natuurlijke omgeving op maar 600 meter van de Middellandse Zee »

8.0 10 385 scores Recensies

In de buurt van camping Les Tropiques

Te midden van de vlakte van de Roussillon, vlak bij het charmante Perpignan, in de nabijheid van kuststeden als Barcarès en Canet-en-Roussillon, op slechts 30 minuten rijden van de Spaanse grens, de Pyreneeën en de Pic du Canigou aan de horizon … Ontdek tijdens uw vakantie op camping Les Tropiques een fabelachtig mooi achterland dat rijk is aan historie en tradities.

Camping Les Tropiques
Boulevard de la Plage
66440 Torreilles
FRANKRIJK
+33 (0)4 68 28 05 09

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 42° 46' 3''
Lengtegraad: E 3° 1' 46''
Bereken uw route


Ligging
Torreilles, 3.6 km
Luchthaven van Perpignan, 22 km
Station van Perpignan, 21 km
Ontdek Fort Libéria, de burcht die uittorent boven de stad Villefranche-de-Conflent. Tijdens uw vakantie is een bezoekje aan deze parel van het departement Pyrénées-Orientales niet te versmaden.
Het Fort van Salses ligt tussen het kustmeer van Salses-Leucate en het Corbières-massief. Tijdens uw campingvakantie kunt u er een sprong terug in de tijd maken. Bent u er klaar voor?
De prehistorie heeft u nog niet al haar geheimen prijsgegeven: ter gelegenheid van uw familievakantie met Yelloh! Village kunt u in de voetsporen van de Tautavelmens treden en een uniek avontuur beleven …
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Tussen de bergen van de Pyreneeën en de Middellandse Zee staat uw campingvakantie in Frans Catalonië in het teken van de heerlijke smaken, geuren en kleuren van deze streek.
Ontdek tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales, tussen Perpignan en Leucate, het charmante dorp Torreilles. Wedden dat ook u de weelderige landschappen, de mediterrane kust en de Catalaanse cultuur niet zult kunnen weerstaan? Een begeesterende Catalaanse sfeer, bedwelmende wilde, natuurlijke geuren, een boeiend dorpscentrum, betoverend mooie witte zandstranden.
Wedden dat u meteen voor de charmes van Canet-en-Roussillon valt? Nieuwe dingen ontdekken, leuke plekjes bezoeken, sporten of gewoon lekker luieren … Deze Zuid-Franse badstad biedt de hele familie tal van mogelijkheden. Een topbestemming! Canet-en-Roussillon ligt boven op een heuvel en is uiterst charmant. Volg om te beginnen de sporen die de Geschiedenis hier heeft nagelaten: het prachtige kasteel van de burggraaf en zijn omwallingen of de Galerie des Anciennes Ecuries des Hospices waar tal van tentoonstellingen gehouden worden. Bezoek zeker ook, tegen het einde van de voormiddag, de markt van Canet voor een gastronomische tussenstop: de geuren, smaken en kleuren van het zuiden overspoelen u met een overvloed aan lekkernijen.
Vlak aan de grens met Catalonië wacht Port-Barcarès u op met zijn 8 kilometer lange mediterrane kustlijn en een zoutwatermeer van 7.000 hectare groot. Zet koers naar het zuiden en de zon en kies voor een campingvakantie in Port Barcarès! Port Barcarès ligt vlak aan de grens met Spanje en gaat prat op zijn prachtige strand en een groot zoutwatermeer.
Het meer van Leucate is een trekpleister voor liefhebbers van windsurfen en watersporten. Het ligt tussen de Oostelijke Pyreneeën en de Aude. Daar waar de Middellandse Zee, met zijn kusten, stranden en golven, ‘de Corbières' én een uitloper van de Pyreneeën elkaar ontmoeten, daar ligt het meer van Leucate. Hier ligt een unieke vakantie op u te wachten: op campingvakantie vertrekken naar Leucate betekent het zeil hijsen aan de voet van het massief van Corbières en genieten van de zuiderse zon, daar waar land en water elkaar ontmoeten.
De hoofdstad van Frans Catalonië Perpignan is een verrassende stad die u beslist zal bekoren en uw campingvakantie een heerlijk zuidelijk én oosters tintje zal geven! De stad Perpignan vormt tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee als het ware een schakel tussen Spanje en Zuid-Frankrijk. Bezoek tijdens uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk deze voormalige hoofdstad van het koninkrijk Majorca!
Tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales mag een bezoekje aan het bekende vestingstadje Villefranche-de-Conflent niet ontbreken. De authenticiteit en de charme van het karaktervolle stadje zullen u niet onbewogen laten. Duik tijdens uw campingvakantie in het departement Pyrénées-Orientales de middeleeuwen in in het prachtige Villefranche-de-Conflent uit de elfde eeuw dat is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Wie van oude stenen houdt, zal wat graag de stadswallen met hun versterkte poorten beklimmen of kuieren tussen de huizen met hun middeleeuwse façades in de atypische rue Saint-Jean.
×