Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Parc de Montsabert

Angers, Maine-et-Loire

« Een onvergetelijke vakantie tussen de kastelen en wijngaarden van de Loire »

8.1 10 430 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Parc de Montsabert

Kies voor een natuurvakantie in Yelloh! Village Parc de Montsabert! Deze charmante camping ligt verscholen in een park met eeuwenoude bomen. Gastvrijheid en gezelligheid voeren er de boventoon. Het zal u vrolijk stemmen hier een klantvriendelijk team aan te treffen, een zwemparadijs met een peuterbad, een overdekt zwembad en glijbanen, een overdekte speeltuin, een boomklimparcours, een wellnessruimte en heel veel openluchtactiviteiten.

 

Camping Parc de Montsabert is ideaal gelegen, midden in de vallei van de Loire. Ontdek de kastelen, de natuurlijke bloemenpracht en het rijke erfgoed. Of breng een bezoek aan Saumur en de daar gelegen nationale paardrijschool, of aan Angers, de historische hoofdstad van Anjou. Wacht niet langer, boek meteen een campingvakantie in Maine-et-Loire!

Daar word je blij van

 • Aquapark van 800 m², waterglijbanen, overdekt en verwarmd zwembad, peuterbad…
 • Een ‘Yellito Parc’, een 450 m2 groot, overdekt park met springkussens en een Trampo’Forest met tokkelbaan
 • De ruimte en rust van ons 10 ha grote boomrijke park
 • Te midden van de Loirekastelen, de wijngaarden van de Loirestreek en de sites met grotwoningen.
 • Hoogwaardige chalets en cottages, onze diensten, onze animaties en onze hartelijke ontvangst.
 • Grote kampeerplaatsen!
Open van 19/06/2020 tot 06/09/2020
Onze receptie: +33 (0)2 41 57 91 63

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten

Nieuwigheden

 • Een cottage Redwood met 2 slaapkamers

Parc de Montsabert op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Profiteer van het zwemparadijs van camping Yelloh! Village Parc de Montsabert. U zult vele aangename momenten doorbrengen in ons overdekte en verwarmde zwemparadijs met peuterbad en waterglijbanen!

Wellness

Meer weten?

In het hart van de Loirevallei, tussen de bossen en de prestigieuze kastelen, wacht de wellnessruimte van camping Parc de Montsabert op u. Lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, schoonheidsbehandelingen, massages, hand- en voetverzorging: u vindt er zonder twijfel de verzorgingen die beantwoorden aan uw verlangens of verwachtingen.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Op de camping van het Parc de Montsabert zullen je kinderen zich zeker niet vervelen! Er worden heel wat gevarieerde activiteiten voorgesteld: tafeltennis, toneel, zwemmen, tennis, midgetgolf, ponyritjes, balanz bike, ... genoeg om heel wat mooie herinneringen mee naar huis te nemen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

De camping Yelloh! Village Parc de Montsabert biedt een groot aantal gevarieerde activiteiten om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, ongeacht uw sportniveau of leeftijd.

Diensten

Meer weten?

Op camping Parc de Montsabert staan al onze teams voor u klaar om u een zorgeloze vakantie te bieden. Ter plekke vindt u talrijke diensten om u het leven gemakkelijk te maken tijdens uw vakantie.

In de omgeving

Meer weten?

Kom en verken de Loirevallei met zijn beroemde kastelen en schitterende landschappen! U kunt ook mountainbiken of meegaan met wandel- of ruitertochten in deze unieke omgeving.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×