Glamping in de Aquitaine

Van de Baskische kust tot de dorpjes in de Périgord en van Bordeaux tot de Pyreneeën, er valt tijdens uw glampingvakantie veel te ontdekken in de Aquitaine. Deze regio, een van de grootste van Frankrijk, heeft u ongelooflijk veel te bieden... Beleef hier een unieke vakantie!

In het zuidwesten van Frankrijk staan comfort en authenticiteit centraal: profiteer van uw glampingvakantie in de Aquitaine en ontdek alle rijkdommen van deze regio… Slenter rond in de sfeervolle straten van Bordeaux of Biarritz, verken de gerenommeerde wijngaarden van de Médoc, maak een wandeling in de Pyreneeën of leer surfen aan de Atlantische kust.

Glamping is de ideale manier van kamperen om de streek te ontdekken: u vindt bij ons gegarandeerd ultracomfortabele accommodaties, eersteklas diensten en een team dat er alles aan zal doen om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken…

 

De Aquitaine is ook een streek waar levenskunst en gastronomie een belangrijke rol spelen. Vermaarde streekproducten als Bordeauxwijnen, ganzenlever en verrukkelijke kazen genieten over de hele wereld bekendheid. Neem de tijd om ze te proeven op het terras van een restaurant of tijdens een Feria of dorpsfeest waar Zuidwest-Frankrijk zo bekend om staat. Uw glampingvakantie in de Aquitaine is de gelegenheid bij uitstek om een paar van deze specialiteiten mee naar huis te nemen!    

11 campings gevonden

campings Aquitaine

×