Organiseer uw seminar of receptie

Als u ervoor kiest om uw seminar of receptie in de Aude te organiseren, op de camping Domaine d'Arnauteille, weet u zeker dat uw gasten hier een onvergetelijke herinnering aan over zullen houden. Het hele team van de camping staat voor u klaar, om uw evenement perfect te laten verlopen!

  Voorzieningen en apparatuur voor al uw evenementen

  Een bedrijfsseminar? Een familiereünie? Een feest? Voor al uw grote of kleine evenementen stelt het Yelloh! Village Domaine d’Arnauteille professionele, hoogwaardige apparatuur tot uw beschikking. U vindt bij ons luxe accommodaties, uitstekende restaurantdiensten en een grote, volledig ingerichte zaal.

  U zult beslist onder de indruk zijn van de unieke sfeer van de voormalige wijnkelders. Ze zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een geluidsinstallatie, videoprojector en flipover.

  Seminars op unieke locaties

  Uw evenementen in het vlak bij Carcassonne en het Canal du Midi gelegen Yelloh! Village Domaine d’Arnauteille zullen in het teken staan van natuur en authenticiteit. Hier kunt u de voorzieningen van een topcamping combineren met de aantrekkelijke sfeer van een campingdorp. Voor een moment van ontspanning kunt u zelfs gebruikmaken van het aquapark van de camping en genieten van het schitterende uitzicht op het bergmassief Les Corbières. 

  Informatie en reserveringen

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 80 personen
  • Vraag uw persoonlijke offerte aan via het online formulier.
  ×