•  
  •  
Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand

8.1 10 1374 scores Recensies
Boek uw verblijf

Beoordelingen camping Domaine du Colombier

_

Vertrouw op de mening van andere kampeerders bij de voorbereiding van uw volgende vakantie op een camping in de Var! Zo weet u alles van het Yelloh! Village Domaine du Colombier, van aankomst tot vertrek! Ontdek talrijke nieuwe beoordelingen om optimaal te kunnen profiteren van uw verblijf. Steeds meer kampeerders vertrouwen op de recensies die andere vakantiegangers na hun verblijf hebben geschreven. Doe mee en lees de klantbeoordelingen over camping Domaine du Colombier.

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

1374 scores
8,1 /10
Laura
Uit Breda
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/07/2019
    tot 22/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Fantastische vakantie gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mirjam
Uit Grave
15 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We kennen de camping al enige tijd. We vonden het jammer hoe ons chalet gesitueerd was. We hadden deze keer minder privacy als anders.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Karel
Uit Steenbergen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/09/2019
    tot 21/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima accomodaties en mooi park
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ruud
Uit Cadier en keer
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/08/2019
    tot 09/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Het is een mooie camping met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !! Mijn dochter werd 23 tijdens de vakantie, ze kreeg een leuke attentie van de camping, zeer attent van de camping. De camping is zeker zijn 5 sterren waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Alain
Uit Wenduine
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/08/2019
    tot 30/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super verblijf gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
René
Uit Den helder
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2019
    tot 08/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hadden de Patio T22 op een mooie locatie met een mooi uitzicht van ons terras. Wij stonden op het hoogste punt van de camping dus als je 's morgens broodjes ging halen dan kon je gelijk je kuiten trainen dit vanwege de steile weggetjes maar er rijden ook pendelbusjes over de camping waar je gratis gebruik van kon maken. Bedden waren erg hard zodat wij niet lekker hebben geslapen. Camping zit aan een zeer drukke weg zodat het in het hoogseizoen erg moeilijk was om van de camping af te komen stond regelmatig een file op de camping zelf. Daarom moet je zorgen dat je geen huisje neemt aan deze weg mensen met een caravan gingen eerder naar huis vanwege de overlast hiervan. Richting het strand was het ook file rijden en als je dan terplekke kwam moest je geluk hebben om je auto te kunnen parkeren. Zelf zijn wij hierdoor op de camping gebleven en hebben wij ons goed vermaakt in het mooie zwembad. Bedjes genoeg dus er was plek zat (alleen rond 15:00 uur werd het erg druk) Animatie is zoals op elke Franse camping in het Frans maar dat weet je van te voren.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Renate
Uit Rotterdam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/08/2019
    tot 14/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

prima camping, maar ik zou niet terug gaan
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Boris
Uit Bodegraven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/07/2019
    tot 07/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

We hebben een leuke vakantie gehad in een mooi verblijf. Camping zag er mooi en netjes uit.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ray
Uit Zuidlaren
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2019
    tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping maar sanitair en muziek bij zwembad kunnen verbeterd worden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Warner
Uit Arnhem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/08/2019
    tot 14/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zwembad uitstekend voor kinderen. Als je het zwembad voor volwassen wil nemen vindt ik de negen euro voor twee uur aan de dure kant. Maar ik was per vliegtuig gekomen en vond dat je opdat moment niet uit de voeten kan en geboden bent op de camping als je naar een andere stad wou gaan ben je geboden om de bus te nemen en ik vond de verbindingen niet optimaal ( tijdframe bus tijden) Ik zou als opmerking geven om een shuttelbus in te voeren zodat ze niet afhankelijk zijn van openbare vervoer.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Bas
Uit Oldenzaal
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019
    tot 30/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

fraaie camping met heerlijke zwembaden en mooi onderhouden flora..
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sabine
Uit Eindhoven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2019
    tot 19/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Personeel was niet altijd even behulpzaam. Sanitair voor de kampeerders was niet schoon.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Giani
Uit Bavikhove
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 28/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Bar, restaurant en animatie te krap naast elkaar waardoor animatie niet kan gezien worden, onvriendelijke animatie, weinig nederlands zowel aan receptie als in animatie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Linda
Uit Zedelgem
13 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 26/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super toffe camping met prachtig zwembad! Wij komen al 16 jaar onze vakantie daar doorbrengen! Super vriendelijk personeel. Heel veel activiteiten voor kinderen. De laatste 2 jaren kan de sanitaire blok wat netter gepoetst worden. Moest dit in orde zijn, dan geven we een score van 10!!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Erik
Uit Duffel
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 13/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles netjes bij aankomst. Er waren niet voldoende lakens en handdoeken voorzien, maar dit werd snel opgelost. Na vertrek bleek ik geld en identiteitsbewijzen vergeten te zijn in de bungalow. Deze werden volledig via post opgestuurd. ZEER tevreden van de service!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Richard
Uit Roosendaal
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019
    tot 21/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goede nette camping, handige gratis verbindingen tussen diverse punten op de camping. Vriendelijk personeel dat behulpzaam is.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jasper
Uit Rosmalen
6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/07/2019
    tot 20/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor kampeerders (eigen tent) zeer slechte camping. Kampeerplekken kijken tegen een muur aan en liggen aan een hele drukke weg. Geen oog dicht gedaan dus paar dagen eerder vertrokken dan gepland. Ook de sanitaire voorzieningen zijn slecht voor kampeerders, namelijk dezelfde als voor de zwembadgasten en die laten het smerig achter en wordt amper schoongemaakt. Er rijden elektrische busjes op de camping, maar die rijden savonds veel te hard waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Wij gaan daar nooit meer terug en raden iedereen af om daar te boeken, in ieder geval de kampeerders. Bovendien ligt de camping ongunstig, bij een bedrijventerrein ver van centrum en strand.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
4 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Stefanie
Uit Temse
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2019
    tot 08/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prachtig, verzorgd domeinVriendelijk personeelMooie, goed ingerichte chaletLeuk zwembadToffe animatie voor de kidsSuperfijne dame van het toerismekantoortje
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Werner
Uit Itegem
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2019
    tot 06/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor de vierde maal in dit park geweest. De netheid, vriendelijkheid, ligging en het zwembad zijn top!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Roxanne
Uit Ijmuiden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/07/2019
    tot 06/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

We hebben het heerlijk gehad. Wel vonden we het sanitair gebouw tegenvaller. Zeker in vergelijking met de rest van het park.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mirjam
Uit Grave
14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/06/2019
    tot 15/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

De camping is schitterend, mooi en verzorgd aangelegd. Het enige minpuntje was dat de kinderanimatie in de avond plaats vindt in het restaurant c.q. bar en terras. Het was onmogelijk om op een redelijk tijdstip rustig te kunnen eten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Boni
Uit Diest
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/05/2019
    tot 22/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles zoals altijd goed in orde. De accommodatie, Must op plaats K10, hebben wij bekomen zoals aangevraagd, het was allemaal heel netjes opgekuist.Enkel hebben wij, ik, zoals al de vorige jaren problemen met de Wifi. Ik wens steeds bereikbaar te zijn en daarom heb ik Wifi nodig. E-mails, het nieuw van thuis even volgen, en mijn hobby online Bridgen zijn voor mij belangrijk. Komt daar bij communicatie via WhatsApp het laatste jaar. Sinds enkele maanden heeft mijn echtgenote ook een Smartphone en wenst contact met haar FB en dergelijke te onderhouden. Conclusie: ten minste 2 Wifi-toegangen nodig mijn pc en tablet-( mijn smartphone, deze van mijn echtgenote die een klein abonnement heeft bij Scarlet, niet als 3de en 4de toegang, dan wordt het helemaal te gek) gedurende ten minste 21 dagen.2 toegangen niet gelijktijdig aanzetten ---> 35€Na een week komt de dochter voor een week: 2 toegangen naar Wifi, smartphone en tablet. Gevolg we nemen een "Code Wifi Famille" voor de resterende 14 dagen 3 toegangen simultaan werkend ---> 53€Totaal voor een verblijf van 21 dagen aan Wifi: 88€. EN DAN WERKT DEZE ZEER SLECHT! Valt regelmatig uit variërend tussen de minuut, 2,6, 17 minuten. Dit is voor mij een groot probleem. In ons hotel waar wij een tussenstop maken, gratis toegang voor alle toestellen simultaan, even snel werkend als thuis, updaten van apps en alles wat je maar wil GRATIS!!!! Deze service ook in een hotel met een verblijf van 7 dagen, GRATIS. Dan is 85€ voor een zo goed als niet werkend systeem van WiFi niet ok. De mensen die ik ken op de camping zijn van dit probleem op de hoogte, De leverancier van de WiFi: Osmozis Frankrijk is reeds meerdere jaren op de hoogte. Hopelijk zal dit veranderen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ronald
Uit Zaandam
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/06/2019
    tot 23/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Prachtige camping, mobile home op schitterende plek. Inrichting mobile home viel tegen. Krap en hokkerig, kapotte raamhorren. minimale keukenuitrusting, geen waterkoker.Water liep niet goed door, constant geborrel uit alle putjes.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Elroy
Uit Rijswijk
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 14/06/2019
    tot 22/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

De kwaliteit van de camping is ieder jaar iets minder. Hoewel de aankomstproblemen keurig door de organisatie zijn opgelost, zijn wij in het algemeen toch enigszins teleurgesteld over de Colombier.De mobilhome was in principe in goede staat alleen erg jammer dat de matrassen zo slecht zijn dat mijn rug daar nu nog niet van hersteld is. Ook kunnen kinderen tegenwoordig herrie maken tot 24 uur of later er is niemand die enige controle uitvoerde. De Balneo is verzorgd met vriendelijk personeel en eigenlijk het beste stukje Colombier.Het restaurant is jammer genoeg kwalitatief achteruit gegaan de kaart is aanmerkelijk kleiner waardoor de keuze van gerechten erg tegenvalt, hebben wij vorige jaren nagenoeg iedere avond van het restaurant gebruik gemaakt nu slecht 3 avonden en zijn wij voor de rest naar andere restaurants gegaan
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Franz
Uit Hemiksem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/06/2019
    tot 16/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

wij hadden een zen huisje maar mensen die in andere type huisjes zaten waren nogal luidruchtig.Daarna stelden we vast dat de zen huisjes gewoon tussen andere huisjes stonden. Misschien moet dit dan maar een andere naam krijgen.Het buiten meubilair was in slechte staat, vuil. ook het terras en het voortuintje waren slordig en niet onderhouden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Heleen
Uit Middelharnis
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/06/2019
    tot 15/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Ontvangst slecht, delen vd camping gedateerd, personeel wisselend (bij restaurant onvriendelijk, anderen wel vriendelijk), onze ‘Long Beach’ accomodatie super en in mooie nieuwe ‘wijk’. Gelegen aan drukke weg, zwembad in laagseizoen groot genoeg, professioneel toezicht.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ron
Uit Bergen op zoom
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/06/2019
    tot 06/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer mooie camping, prachtig ingedeeld met privacy bij je chalet. Chalet was keurig netjes!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ward
Uit Oostrozebeke
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/05/2019
    tot 06/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Uitgebreide camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Fred
Uit Wijchen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/05/2019
    tot 24/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij zijn 4 dagen bij u geweest voor een korte stop tijdens onze doorreis. Vooral de ligging van uw verblijf, de opgeruimdheid, het vriendelijke en behulpzame personeel heeft onze een mooie tijd bij u gebracht. Heel tevreden zijn wij geweest
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jeroen
Uit Dordrecht
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/04/2019
    tot 04/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Goede faciliteiten, vriendelijke personeel. Wij hadden een mooi plekje met veel privacy. Kindergedeelte Zwembad was al goed te doen eind april. Strand op 10 minuten rijden en prachtig achterland.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Laatst bezochte campings
×