Beoordelingen camping Domaine du Colombier

Vertrouw op de mening van andere kampeerders bij de voorbereiding van uw volgende vakantie op een camping in de Var! Zo weet u alles van het Yelloh! Village Domaine du Colombier, van aankomst tot vertrek! Ontdek talrijke nieuwe beoordelingen om optimaal te kunnen profiteren van uw verblijf. Steeds meer kampeerders vertrouwen op de recensies die andere vakantiegangers na hun verblijf hebben geschreven. Doe mee en lees de klantbeoordelingen over camping Domaine du Colombier.

8.1 /10
1217 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Guy
Uit Oostkamp - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/09/2022 tot 09/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
Heel goed
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Het verheugt ons te lezen dat u een zeer aangenaam verblijf bij ons heeft gehad. We wilden u bedanken voor het reageren op onze enquête en voor het geven van deze geweldige beoordeling. We verwelkomen u graag terug op de camping. We wensen je een veilige reis naar huis. Vriendelijke groeten, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Pascal
Uit Diepenbeek - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/09/2022 tot 17/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
super camping, met vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Het is een genoegen om uw commentaar te horen. Dank u voor uw woorden over het Domaine en over ons team. Bedankt ook voor het leuke briefje dat je ons gaf. Wij zullen rekening houden met uw suggestie voor verbetering en deze doorgeven aan de betreffende afdeling. We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op de camping. We wensen je een veilige reis naar huis. De beste wensen, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Ferry
Uit Wilnis - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/09/2022 tot 17/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

7 /10
Mooi park, mooie zwembaden, alleen alles was uitverkocht aan catering en drank! Je had het gevoel als of ze dicht gingen.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Wij willen u bedanken voor uw reactie op ons tevredenheidsonderzoek. Wij zullen uw opmerkingen doorgeven aan de verschillende betrokken diensten. Wij wensen u een veilige reis naar huis en een fijne dag. HoogachtendHet team van Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

M
Uit Zwaag - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/08/2022 tot 03/09/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen

7 /10
Alles is netjes en schoon. Pandelservice goed geregeld vriendelijk personeel fijn ook nederlands sprekend
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Wij zijn blij te lezen dat u van onze camping heeft genoten. Wij willen u bedanken voor uw reactie op ons tevredenheidsonderzoek. U kunt er zeker van zijn dat wij rekening zullen houden met uw opmerkingen. We wensen je een veilige reis naar huis. Hoogachtend
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

S
Uit Vorden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/09/2022 tot 11/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
Prima verblijf, huisje netjes schoon. Prettige ontvangst bij de receptie.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Het verheugt ons te lezen dat u zeer tevreden bent over uw verblijf op de camping.Dank u voor uw woorden over het Domaine en ons personeel.Wij wensen u een aangenaam verblijf. De beste wensen,Het team van Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

    Geen mening

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Elroy
Uit Rijswijk - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/09/2022 tot 09/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen

9 /10
Mooi park vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Het is een waar genoegen om uw commentaar te lezen. Bedankt voor het invullen van ons tevredenheidsonderzoek. Dank u ook voor uw woorden en dit mooie bericht. Wij hopen u weer te mogen verwelkomen op de camping.Nog een fijne dag.De beste wensen, Domaine du Colombier 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Hye Jin
Uit Almere - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/08/2022 tot 27/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Mooi verzorgd vakantiepark. Vriendelijk personeel en prima huisje (cottage Kenya). Zwembad met glijbanen waren favoriet. Restaurant lekker en goede kwaliteit.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Allereerst willen wij u bedanken voor uw warme woorden over het Domaine. Ook dank ik u voor uw reactie op onze enquête.We kijken er naar uit om u weer te verwelkomen op de camping.Met vriendelijke groet,Het team van Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Lianne
Uit Amsterdam - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/08/2022 tot 22/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Echt een fantastische camping! Het comfort van de bedden in de Kenyahutten kon wel iets beter en bij de minidisco iets meer variatie in de liedjes maar verder echt een topcamping!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. Wij zijn blij te horen dat u tevreden was over al onze diensten. U kunt er zeker van zijn dat wij rekening zullen houden met uw opmerkingen en deze zullen doorgeven aan de bevoegde diensten. We kijken er naar uit om u weer te zien op het Domaine. Nog een prettige dag. Hoogachtend, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Wim
Uit Veurne - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/08/2022 tot 09/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Mooie en verzorgde camping. Vriendelijk onthaal. Leuk, de begeleiding tot het huisje. Rustig plekje
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Lisette
Uit Obdam - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2022 tot 18/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

7 /10
Het was een prima camping en zag er mooi uit
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bonjour, nous vous remercions d'avoir pris le temps de répondre à notre enquête de satisfaction et de nous avoir attribués une note. Nous sommes heureux d'apprendre que le camping vous a plu. Effectivement, nous avons refait un revêtement anti-abrasif afin d'éviter que les personnes ne glissent, nous sommes navrés des blessures que ça a pu engendrer. Sachez quez nous prenons l'ensemble de vos remarques en considérations et que nous ferons remonter l'information afin de pouvoir trouver des solutions et vous satisfaire un maximum. bonne journée. Cordialement, Le domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Ankie
Uit Groesbeek - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2022 tot 15/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

10 /10
Prachtige camping en zeer vriendelijk personeel!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête in te vullen en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. Wij zijn blij te horen dat uw verblijf goed is verlopen en dat u tevreden was over al onze diensten. Weet dat wij uw suggesties in overweging zullen nemen. Nog een fijne dag, en tot ziens! Met vriendelijke groet Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Robert
Uit Schoten - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/08/2022 tot 16/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
De cottage was zeer ruim, luxe, nieuwe apparatuur, goede bedden, mooie ligging. De ontvangst was prima. Enkel minpuntje is dat de borg niet via de American Express credit card verhandeld kon worden. Ook een klein minpuntje is dat het 's nachts soms erg luidruchtig was - er is weinig controle vanuit de camping na 12 uur 's nachts op geluidsoverlast.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
 Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête in te vullen en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. Wij zijn blij te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad en dat u tevreden was over al onze diensten. Het spijt ons voor het ongemak veroorzaakt door het lawaai 's nachts. U moet weten dat wij uw opmerking in overweging zullen nemen en dat wij de informatie zullen doorsturen naar de betrokken dienst om te begrijpen wat er gebeurd kan zijn. Wij wensen u een fijne dag en kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen op het domein. Hoogachtend, le domaine du colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Marieke
Uit Heemstede - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2022 tot 06/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Hele fijne plek met supervriendelijk personeel! Enige minpunt was dat er geen wifi was in ons huisje.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, dank u dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête in te vullen en ons een goede beoordeling te geven. Wij zijn blij te horen dat uw verblijf goed is verlopen en dat u tevreden was over al onze diensten. U kunt er zeker van zijn dat wij al uw opmerkingen in overweging zullen nemen. We kijken er naar uit om u weer te zien op het Domaine! Hoogachtend, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Wendy
Uit Rhoon - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/08/2022 tot 14/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

7 /10
We hebben een goed verblijf gehad. Alleen erg streng om het terrein op te komen met controle van bandjes.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, In de eerste plaats willen wij u bedanken dat u de tijd hebt genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en ons een beoordeling te geven. Wat de veiligheid betreft, is het team inderdaad streng om uw veiligheid en de gemoedsrust van alle vakantiegangers te garanderen. Wat de Wi-Fi betreft, had u de receptie moeten inlichten, zodat zij het voor u konden veranderen. U kunt er zeker van zijn dat wij al uw opmerkingen in aanmerking nemen en dat wij ze aan de betrokken diensten zullen doorgeven. Goedendag. Hoogachtend Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Diana
Uit Katwijk - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2022 tot 13/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Fijne rustige camping. Ondanks dat het hoogseizoen is, heb je niet het gevoel dat het heel druk is.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. U moet weten dat wij uw opmerkingen in overweging zullen nemen. Nog een fijne dag en tot ziens! Met vriendelijke groet, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

    Geen mening

Erik
Uit Nuland - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/08/2022 tot 11/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Erg mooi aangelegd resort. Fijn zwembad en spa, schone huisjes, goede en leuke animatie voor jong en oud. We hebben er een super vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Wij zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van onze camping.Wij danken u voor uw reactie op onze tevredenheidsenquête.Wij zullen rekening houden met uw suggesties voor verbetering.Dank u ook dat u ons deze waardering geeft. We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op het Domaine.Wij wensen u een goed uiteinde van de dag.Beste wensen,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Rene
Uit Berghem - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2022 tot 10/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Prachtig park. Mooi aangelegd en goed onderhouden. Prima prijs-kwaliteitsverhouding, al lig je in een hotelkamer met dezelfde prijs ongetwijfeld in een beter bed...
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Wij danken u voor uw reactie op onze tevredenheidsenquête.Wij wensen u een goed uiteinde van de dag.Beste wensen,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Lisette
Uit Borne - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 28/07/2022 tot 09/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Prachtige camping, fris en schoon huisje, aardige en behulpzame receptiemedewerkers die ook Engels spreken.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Het is een genoegen om uw feedback te lezen. We zijn erg blij om te weten dat u een goed verblijf had op het Domaine.Dank u voor uw uitstekende beoordeling en uw woorden over de camping.U moet weten dat wij rekening zullen houden met uw opmerkingen. We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op de camping.We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op de camping.Met vriendelijke groet,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Nicolas
Uit Roeselare - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 28/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Zeker een vijfsterrencamping. Vriendelijk personeel, leuke animatie, verzorgd zwembad en domein.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Het is een genoegen om uw feedback te lezen. We zijn erg blij om te weten dat u een goed verblijf had op het Domaine.Wij zullen uw bericht doorgeven aan onze verschillende afdelingen.Dank u voor uw uitstekende nota en uw woorden over de camping.U moet weten dat wij rekening zullen houden met uw opmerkingen. We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op de camping.We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen op de camping.Met vriendelijke groet,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Vincent
Uit Eindhoven - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2022 tot 09/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Heerlijke vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Wij zijn blij te lezen dat u een goede vakantie heeft gehad in Le Colombier.Wij willen u bedanken voor het invullen van onze tevredenheidsenquête. Weet dat wij rekening houden met uw suggesties voor verbetering. We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen. We wensen u een veilige thuisreis. Beste wensen,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Emely
Uit Den haag - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2022 tot 09/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

7 /10
Fantastisch park. Algehele communicatie merendeels in het Frans en dat is lastig voor anderstaligen kinderen. Zwembad vloer is erg scherp, veel gewonde voeten. Zou niet mogen in een 5 sterren park
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Het hele campingteam wil u bedanken voor uw reactie op onze tevredenheidsenquête. Dank u voor het geven van feedback over uw ervaring.U moet weten dat wij rekening houden met uw suggesties voor verbetering.  We wensen jullie een veilige thuisreis en een geweldig einde van de zomer.Met vriendelijke groet,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Jasper
Uit Krimpen aan den ijssel - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2022 tot 08/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen

8 /10
Prima camping, kampeer plaatsten zijn best ok. Helaas ligt camping aan een doorgaande weg wat nogal geluid met zich mee brengt. De camping is voornamelijk gericht op stacaravans, wat niet erg is. Verwacht geen laantjes met allemaal tour caravans. Hebben er 2 weken gestaan. Zou zo weer gaan.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Allereerst willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden.Dank u voor het goede cijfer dat u ons gaf.U kunt er zeker van zijn dat wij rekening zullen houden met al uw suggesties voor verbetering.We kijken er naar uit om u weer te verwelkomen op de camping.Wij wensen u een geweldig einde van de zomer.Beste wensen,Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Angela
Uit Den haag - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/07/2022 tot 29/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Mooie camping en goede service
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. De balneo is namelijk verboden voor personen onder de 18 jaar, om de rust te bewaren. Nog een fijne dag, en tot ziens! Met vriendelijke groet, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Wendy
Uit Goes - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 07/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Mooie goed verzorgde camping.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en dat u ons een mooie beoordeling heeft gegeven. We kunnen u niet genoeg bedanken voor de vriendelijke woorden over ons personeel. U moet weten dat wij uw suggesties in aanmerking nemen en dat zij aan de bevoegde diensten zullen worden doorgegeven. Goedendag en tot ziensMet vriendelijke groet, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Joep
Uit Overasselt - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 04/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Wij hebben genoten van een heel erg mooie, vriendelijke camping op een prachtige plek.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête in te vullen en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. Wij zijn blij te horen dat u tevreden was over al onze diensten. U kunt er zeker van zijn dat wij rekening houden met uw opmerkingen en dat deze zullen worden doorgegeven aan de betrokken diensten. Prettige dag nog. Met vriendelijke groet, Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Marcel
Uit Venray - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2022 tot 04/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

9 /10
Alles was goed verzorgd. Een hele mooie schone camping met een fantastisch zwembad.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bonjour, merci d'avoir pris le temps de donner votre avis et de nous avoir attribué une bonne note. Heureux d'apprendre que l'ensemble de nos services vous ait satisfait. Bonne journée et à bientôt !Cordialement, Le domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Ron
Uit Oosthuizen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 20/07/2022 tot 03/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Verblijf was prima, echt niks op aan te merken
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven en dat u ons een goed cijfer heeft gegeven. U moet weten dat wij rekening houden met uw opmerkingen en dat deze zullen worden doorgegeven aan de betrokken diensten, zodat wij oplossingen kunnen vinden. Met vriendelijke groet Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Michel
Uit Bleiswijk - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/07/2022 tot 25/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
prima mooie camping met een goede animatie voor de kinderen. Voorzien van alle faciliteiten. Ligt vlakbij het strand, maar de drukke weg zorgde er wel voor dat we met de auto in de file mochten aansluiten. Voor verbetering van de camping zelf: - Nederlandstalige animatie - speeltuintjes verspreid over de camping - minder golfkarretjes en elektrische steppen. Deze vormen een gevaar op de camping.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, Allereerst willen wij u bedanken dat u de tijd heeft genomen om onze tevredenheidsenquête te beantwoorden en dat u ons een goede beoordeling heeft gegeven. Wij zijn blij te horen dat de camping u goed bevallen is en dat u tevreden was over onze dienstverlening. Het is waar dat wanneer u in juli/augustus op vakantie komt aan de Côte d'Azur u te maken kunt krijgen met veel verkeer en dat er helaas niets aan te doen is. U moet weten dat wij al uw opmerkingen in overweging zullen nemen. Nog een prettige dag. Hoogachtend Le Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Astrid
Uit Kilder - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 30/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

8 /10
Mooie groene camping. Veel privacy bij de stacaravan en schoon.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

Peter
Uit De meern - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2022 tot 26/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen

10 /10
Mooi en leuk park. Voor herhaling vatbaar. Niet te groot en mooie plaatsen. Caravans zijn prima.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo,Heel erg bedankt voor het briefje! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij zijn u zeer dankbaar en hopen u in de komende jaren weer te zien. Tot ziens. Prettige dag nog. Met vriendelijke groet, Le Domaine du Colombier 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Campingdorp

  • Accommodatie

  • Zwembad

  • Diensten

  • Activiteiten

  • 1
  • 2
×