Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 1376 scores Recensies

Beoordelingen camping Domaine du Colombier

Vertrouw op de mening van andere kampeerders bij de voorbereiding van uw volgende vakantie op een camping in de Var! Zo weet u alles van het Yelloh! Village Domaine du Colombier, van aankomst tot vertrek! Ontdek talrijke nieuwe beoordelingen om optimaal te kunnen profiteren van uw verblijf. Steeds meer kampeerders vertrouwen op de recensies die andere vakantiegangers na hun verblijf hebben geschreven. Doe mee en lees de klantbeoordelingen over camping Domaine du Colombier.

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

1376 scores
8,1 /10
Laura
Uit Breda
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/07/2019 tot 22/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Fantastische vakantie gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mirjam
Uit Grave
15 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2019 tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We kennen de camping al enige tijd. We vonden het jammer hoe ons chalet gesitueerd was. We hadden deze keer minder privacy als anders.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Karel
Uit Steenbergen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/09/2019 tot 21/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima accomodaties en mooi park
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ruud
Uit Cadier en keer
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/08/2019 tot 09/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Het is een mooie camping met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !! Mijn dochter werd 23 tijdens de vakantie, ze kreeg een leuke attentie van de camping, zeer attent van de camping. De camping is zeker zijn 5 sterren waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Alain
Uit Wenduine
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/08/2019 tot 30/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super verblijf gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
René
Uit Den helder
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2019 tot 08/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hadden de Patio T22 op een mooie locatie met een mooi uitzicht van ons terras. Wij stonden op het hoogste punt van de camping dus als je 's morgens broodjes ging halen dan kon je gelijk je kuiten trainen dit vanwege de steile weggetjes maar er rijden ook pendelbusjes over de camping waar je gratis gebruik van kon maken. Bedden waren erg hard zodat wij niet lekker hebben geslapen. Camping zit aan een zeer drukke weg zodat het in het hoogseizoen erg moeilijk was om van de camping af te komen stond regelmatig een file op de camping zelf. Daarom moet je zorgen dat je geen huisje neemt aan deze weg mensen met een caravan gingen eerder naar huis vanwege de overlast hiervan. Richting het strand was het ook file rijden en als je dan terplekke kwam moest je geluk hebben om je auto te kunnen parkeren. Zelf zijn wij hierdoor op de camping gebleven en hebben wij ons goed vermaakt in het mooie zwembad. Bedjes genoeg dus er was plek zat (alleen rond 15:00 uur werd het erg druk) Animatie is zoals op elke Franse camping in het Frans maar dat weet je van te voren.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Boris
Uit Bodegraven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/07/2019 tot 07/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

We hebben een leuke vakantie gehad in een mooi verblijf. Camping zag er mooi en netjes uit.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ray
Uit Zuidlaren
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2019 tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping maar sanitair en muziek bij zwembad kunnen verbeterd worden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Warner
Uit Arnhem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/08/2019 tot 14/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zwembad uitstekend voor kinderen. Als je het zwembad voor volwassen wil nemen vindt ik de negen euro voor twee uur aan de dure kant. Maar ik was per vliegtuig gekomen en vond dat je opdat moment niet uit de voeten kan en geboden bent op de camping als je naar een andere stad wou gaan ben je geboden om de bus te nemen en ik vond de verbindingen niet optimaal ( tijdframe bus tijden) Ik zou als opmerking geven om een shuttelbus in te voeren zodat ze niet afhankelijk zijn van openbare vervoer.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Bas
Uit Oldenzaal
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019 tot 30/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

fraaie camping met heerlijke zwembaden en mooi onderhouden flora..
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Linda
Uit Zedelgem
13 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019 tot 26/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super toffe camping met prachtig zwembad! Wij komen al 16 jaar onze vakantie daar doorbrengen! Super vriendelijk personeel. Heel veel activiteiten voor kinderen. De laatste 2 jaren kan de sanitaire blok wat netter gepoetst worden. Moest dit in orde zijn, dan geven we een score van 10!!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Erik
Uit Duffel
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019 tot 13/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles netjes bij aankomst. Er waren niet voldoende lakens en handdoeken voorzien, maar dit werd snel opgelost. Na vertrek bleek ik geld en identiteitsbewijzen vergeten te zijn in de bungalow. Deze werden volledig via post opgestuurd. ZEER tevreden van de service!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Richard
Uit Roosendaal
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/07/2019 tot 21/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goede nette camping, handige gratis verbindingen tussen diverse punten op de camping. Vriendelijk personeel dat behulpzaam is.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Stefanie
Uit Temse
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2019 tot 08/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prachtig, verzorgd domeinVriendelijk personeelMooie, goed ingerichte chaletLeuk zwembadToffe animatie voor de kidsSuperfijne dame van het toerismekantoortje
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Werner
Uit Itegem
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/06/2019 tot 06/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor de vierde maal in dit park geweest. De netheid, vriendelijkheid, ligging en het zwembad zijn top!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Roxanne
Uit Ijmuiden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/07/2019 tot 06/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

We hebben het heerlijk gehad. Wel vonden we het sanitair gebouw tegenvaller. Zeker in vergelijking met de rest van het park.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mirjam
Uit Grave
14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/06/2019 tot 15/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

De camping is schitterend, mooi en verzorgd aangelegd. Het enige minpuntje was dat de kinderanimatie in de avond plaats vindt in het restaurant c.q. bar en terras. Het was onmogelijk om op een redelijk tijdstip rustig te kunnen eten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ron
Uit Bergen op zoom
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/06/2019 tot 06/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer mooie camping, prachtig ingedeeld met privacy bij je chalet. Chalet was keurig netjes!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ward
Uit Oostrozebeke
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/05/2019 tot 06/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Uitgebreide camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Fred
Uit Wijchen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/05/2019 tot 24/05/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij zijn 4 dagen bij u geweest voor een korte stop tijdens onze doorreis. Vooral de ligging van uw verblijf, de opgeruimdheid, het vriendelijke en behulpzame personeel heeft onze een mooie tijd bij u gebracht. Heel tevreden zijn wij geweest
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
×