Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 554 scores Recensies

Beoordelingen camping Domaine du Colombier

Vertrouw op de mening van andere kampeerders bij de voorbereiding van uw volgende vakantie op een camping in de Var! Zo weet u alles van het Yelloh! Village Domaine du Colombier, van aankomst tot vertrek! Ontdek talrijke nieuwe beoordelingen om optimaal te kunnen profiteren van uw verblijf. Steeds meer kampeerders vertrouwen op de recensies die andere vakantiegangers na hun verblijf hebben geschreven. Doe mee en lees de klantbeoordelingen over camping Domaine du Colombier.

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

554 scores
8,1 /10
Frederique
Uit Hombeek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2020 tot 05/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prijs kwaliteit te duur
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Stephanie
Uit Roeselare
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping Vriendelijk personeel Ideaal met een rustig en een druk zwembad
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo,Bedankt voor het achterlaten van uw opmerkingen.Dank u voor deze prachtige nota en uw woorden die de harten van onze teams zullen verwarmen.In een continu verbeteringsproces houden we rekening met al uw opmerkingen.We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op Domaine du Colombier.Met vriendelijke groet,Het Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marc
Uit Nuenen
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2020 tot 02/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prachtige onderhouden camping met prima zwembad en accommodatie! Restaurant erg goed. Het was maar halfvol door corona, wat ervoor zorgde dat het nergens druk was, ideaal. Wat me tegenviel was dat er geen Nederlandse animatie voor de kinderen was, terwijl er voldoende Nederlanders op de camping zaten. En het feit dat kleine kinderen een mondkapje op moeten in de shuttle was ook een minpunt.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo,Bedankt voor het achterlaten van uw opmerkingen.Bedankt voor dit leuke briefje.In een continu verbeteringsproces houden we rekening met al uw opmerkingen.We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op Domaine du Colombier.Met vriendelijke groet,Het Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jelle
Uit Herentals
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2020 tot 29/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

JAMMER DAT ER EEN MIERENNEST IN DE BUNGALOW AANWEZIG WAS WEINIG OPBERGRUIMTE VOOR KLEDIJ 1 HANDDOEKENPAKKET VOOR 10 DAGEN IS RUIM TE WEINIG . KIDSCLUB WAS DROEVIG ENKEL VOOR FRANSE KINDJES ZAG HET ER LEUK UIT
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo,Bedankt voor het achterlaten van uw opmerkingen.In een continu verbeteringsproces houden we rekening met al uw opmerkingen.We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op Domaine du Colombier.Met vriendelijke groet,Het Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Luc
Uit Gentbrugge
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2020 tot 21/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goed onthaal (receptie) - duidelijke uitleg. Upgrade gekregen omwille van airco = super. Goed restaurant - vriendelijk personeel. Zwemmogelijkheden perfect - aquagym een dikke pluim waard (David - Justin - Naomi). Vanaf 20/07 wel zeer druk - zeker op gebied van de Corona-maatregelen, iets te veel mensen aan het zwembad.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hallo, Bedankt voor het achterlaten van uw opmerkingen. Ik dank u voor deze mooie nota en uw woorden die het hart van het hele team zullen verwarmen. In een proces van continue verbetering houden we rekening met al uw opmerkingen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op Domaine du Colombier. We kijken er naar uit om van u te horen, Het Domaine du Colombier
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Benny
Uit Blankenberge
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/07/2020 tot 11/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Leuk verblijf gehad.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Laura
Uit Breda
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/07/2019 tot 22/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Fantastische vakantie gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mirjam
Uit Grave
15 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2019 tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We kennen de camping al enige tijd. We vonden het jammer hoe ons chalet gesitueerd was. We hadden deze keer minder privacy als anders.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Karel
Uit Steenbergen
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/09/2019 tot 21/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima accomodaties en mooi park
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ruud
Uit Cadier en keer
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/08/2019 tot 09/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Het is een mooie camping met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !! Mijn dochter werd 23 tijdens de vakantie, ze kreeg een leuke attentie van de camping, zeer attent van de camping. De camping is zeker zijn 5 sterren waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Alain
Uit Wenduine
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/08/2019 tot 30/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super verblijf gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
René
Uit Den helder
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2019 tot 08/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Wij hadden de Patio T22 op een mooie locatie met een mooi uitzicht van ons terras. Wij stonden op het hoogste punt van de camping dus als je 's morgens broodjes ging halen dan kon je gelijk je kuiten trainen dit vanwege de steile weggetjes maar er rijden ook pendelbusjes over de camping waar je gratis gebruik van kon maken. Bedden waren erg hard zodat wij niet lekker hebben geslapen. Camping zit aan een zeer drukke weg zodat het in het hoogseizoen erg moeilijk was om van de camping af te komen stond regelmatig een file op de camping zelf. Daarom moet je zorgen dat je geen huisje neemt aan deze weg mensen met een caravan gingen eerder naar huis vanwege de overlast hiervan. Richting het strand was het ook file rijden en als je dan terplekke kwam moest je geluk hebben om je auto te kunnen parkeren. Zelf zijn wij hierdoor op de camping gebleven en hebben wij ons goed vermaakt in het mooie zwembad. Bedjes genoeg dus er was plek zat (alleen rond 15:00 uur werd het erg druk) Animatie is zoals op elke Franse camping in het Frans maar dat weet je van te voren.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Boris
Uit Bodegraven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/07/2019 tot 07/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

We hebben een leuke vakantie gehad in een mooi verblijf. Camping zag er mooi en netjes uit.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ray
Uit Zuidlaren
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2019 tot 04/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping maar sanitair en muziek bij zwembad kunnen verbeterd worden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Warner
Uit Arnhem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/08/2019 tot 14/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zwembad uitstekend voor kinderen. Als je het zwembad voor volwassen wil nemen vindt ik de negen euro voor twee uur aan de dure kant. Maar ik was per vliegtuig gekomen en vond dat je opdat moment niet uit de voeten kan en geboden bent op de camping als je naar een andere stad wou gaan ben je geboden om de bus te nemen en ik vond de verbindingen niet optimaal ( tijdframe bus tijden) Ik zou als opmerking geven om een shuttelbus in te voeren zodat ze niet afhankelijk zijn van openbare vervoer.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
×