Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine du Colombier Fréjus, Var

« Een uniek domein tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van het zandstrand »

8.1 10 541 scores Recensies

Vakantiedorp Le Colombier: huuraccommodaties op de camping

Het Yelloh ! Village Le Domaine du Colombier stelt een uitgebreid gamma eersteklas accommodaties voor: mobilhome, cottage of chalet, volledig ingericht, voor 2 tot 6 personen, in een rustgevende omgeving.

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Long Beach Premium

Op camping Domaine du Colombier is geen moeite ons te veel om het u naar de zin te maken. Daarom bieden we u standingvolle accommodaties aan in de wijk Long Beach . Hier vergeet u al uw besognes en geniet u van een vakantie in alle rust. De wijk is volledig autovrij en dus erg veilig, en een uitgebreid dienstenaanbod maakt de accommodaties extra comfortabel. Wilt u er meer over weten? Ontdek snel welke zalige vakantie u hier wacht!

Wijk Cancun - Premium

In deze wijk Cancun zult u een onvergetelijk verblijf doorbrengen… Kleur, licht, sfeer, luxe accommodatie met jacuzzi®: alle ingrediënten voor een unieke vakantie zijn hier aanwezig! Profiteer daarnaast van de diensten: eindschoonmaak, lakens en handdoeken voorzien, wifi… 

Wijk Malibu Premium

Verlangt u naar luxe en ontspanning, dan is de wijk Malibu zeker iets voor u: u vindt er topklasse cottages met een moderne afwerking en comfortabel meubilair… alles is er aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. Alle cottages zijn voorzien van een private jacuzzi® op het terras waar u samen met de familie of vrienden in alle privacy kunt genieten. Perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van het dorp, beleeft u er aangename momenten van plezier, ontspanning en amusement.

Wijk Village LOL

De wijk LOL van Yelloh! Village Domaine du Colombier biedt u een leuke en kleurrijke vakantie! U zult in de ban zijn van deze cottages met een interieur uit de jaren 70. Deze sprankelende pop omgeving zal pit geven aan uw vakantie. Breng uw verblijf door in een vrolijke en ontspannen sfeer dankzij de accommodaties van de wijk LOL, ideaal voor families met kinderen!

Deze wijk kent twee zones, de ene met kunstgras voor elke cottage, in de andere zone ligt gewoon gras, ideaal voor de kinderen met hun fietsjes.

Wijk Africa

De huisjes van de wijk Africa met hun rieten daken zorgen voor een echt vakantiegevoel. In dit Afrikaanse decor, versierd met maskers en totems, wordt je verwelkomd in de gezellige houten Cases Kenya 4/6 personen met 2 kamers . Alles staat hier in het teken van een echte vakantie. Wil je op vakantie naar de Tropen, kies dan voor de wijk Africa.

Wijk Premium
Onze andere accommodaties

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×