Zachtheid en wellust in de Spa & Balneo ruimte van Yelloh! Village Domaine du Colombier

Ontdek de Spa van het Domaine du Colombier met zijn balnéotherapiebad. U kunt kiezen voor de behandeling die het beste aansluit bij uw behoeften, wensen en persoonlijkheid, om u vervolgens onder te dompelen in een oceaan van ontspanning en rust. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hydromassagebaden
  Duo-cabines
  Lessen Aquabike
  Hammam
  Manicure / pedicure
  Hydrojet massages

  De verschillende soorten verzorgingen in de wellnessruimte van "Le Colombier"

  Hebt u nood aan vitaliteit en dynamisme of behoefte aan ontspanning en relaxatie, de wellnessruimte van Yelloh! Village - Domaine du Colombier stelt talrijke verzorgingen voor. Modelages, gelaatsverzorging, Ayurvedische massages, hamam, hydro-actieve massagetafel of nagelstudio… U vindt zonder twijfel een verzorging die voldoet aan uw verwachtingen!

  Balneotherapie: genieten van water en werken aan de conditie!

  Maak gebruik van uw verblijf op camping Domaine du Colombier om enkele momenten door te brengen in onze Spa & Balneo ruimte van 600 m². U kunt genieten van de weldadige kracht van het water en de warmte in onze bubbelbaden, onze multi hydrojets en anatomische waterbanken.

  Profiteer van sportieve workshops in het water en volg lessen onder de begeleiding van speciaal voor u aanwezige coaches: aqua trekking, aqua crosstrainer, aquagym of aquabike, aan u de keus! In de aangename schaduw van een strohut staat tevens professionele cardiofitness-apparatuur tot uw beschikking!

  De toegang tot de spa is niet gratis en is alleen voor volwassenen.

  ×