De diensten van de camping Le Colombier

Het hele team van de camping Yelloh! Village Domaine du Colombier staat tot uw dienst om het u in uw vakantie zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt tijdens uw vakantie profiteren van talrijke diensten, zodat uw verblijf onvergetelijk wordt! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kapper
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Aanbieding halfpension
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Dienstverlening op maat

  Camping Le Domaine du Colombier doet er alles aan om u het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk te maken. Tal van diensten werden speciaal voor u bedacht. U wilt zich graag vlot verplaatsen op het domein? Geen probleem: het elektrische golfkarretje staat voor u klaar! Aarzel niet om er gebruik van te maken als u snel van de ene naar de andere kant van de camping wilt. Hebt u een vraag over de werking van de camping? Loop even langs bij de campingreceptie. Onze medewerkers helpen u met de glimlach. Wilt u ook tijdens uw vakantie het reilen en zeilen in de wereld blijven volgen? Overal op de camping is er wifi. Geniaal, toch? Belangrijke evenementen kunt u bovendien op een reuzenscherm volgen (4x3m). We hadden toch al gezegd dat het u hier aan niets ontbreekt! 

  Voor je boodschappen

  Voor je dagelijkse boodschappen hoef je helemaal niet ver te gaan: er is een kleine kruidenier. Croissants, stokbrood en een krant, ideaal om in alle zachtheid wakker te worden.

  Lekker kokkerellen of gezellig uit eten?

  Kookt u graag uw eigen potje en verwent u familie of vrienden graag met uw culinaire exploten, dan kunt u in de minisupermarkt terecht voor alle basisproducten.
  Staat u tijdens uw vakantie liever niet achter het fornuis? Dan kunnen we u Restaurant Grill La Paillote aanbevelen. U vindt deze eetgelegenheid naast de wellnessruimte. Ideaal om samen met vrienden de lokale specialiteiten te ontdekken tijdens een gezellige lunch of een fijn diner. De bar en het panoramische restaurant liggen in het centrum van het domein. We hebben ook een dienst met afhaalmaaltijden: pizza's, gebraden kip, .... Neem op vakantie rustig de tijd, wij zorgen overal voor!  Wij bieden eveneens de mogelijkheid om in halfpension te verblijven, 's Ochtends verwennen wij u met een continentaal ontbijt, 's avonds maken we een heerlijk diner klaar (exclusief drankjes).

  Onze toeristische dienst

  Hier vind je alle informatie over de regio en de activiteiten, evenals een ticketbalie voor de excursies met de bus en de boot. Een hostesse helpt je om je eigen circuit samen te stellen om de streek te ontdekken, de wijnkelders, de oliemolens, de kleine dorpjes, ...
  Er rijden bussen (betalend) naar de stranden en de stad vanaf de ingang van het domein.

  ×