Buitengewone evenementen

Organiseert u een bedrijfsseminar of een familiefeest in het hart van de Drôme, aarzel dan geen seconde en kies voor het Yelloh! Village Domaine Provençal. Met zijn receptieruimte, gepersonaliseerde dienstverlening en originele accommodaties is dit zonder enige twijfel de allermooiste plek voor al uw evenementen!

  Een camping op maat van elke groep

  De organisatie van zowel een bedrijfsseminar als een familiefeest kunt u met een gerust hart aan camping Domaine Provençal toevertrouwen. Onze teams weten hun diensten perfect op al uw wensen af te stemmen. Indien u dit verkiest, zorgt het Yelloh! Village voor vervoer, de reservering van accommodaties, maaltijden … Had u ook animatie gewenst? Geen probleem! De camping biedt u een ruime keuze aan sport- en spelactiviteiten, zodat iedereen zich opperbest vermaakt en uw evenement extra gezellig wordt. Fantastisch, toch?

  Een authentieke plek voor bijzondere evenementen

  Waarom organiseert u uw professionele evenementen en privéfeesten niet op camping Domaine Provençal? Zo maakt u er iets heel bijzonders van. De groene omgeving en schitterende locatie in het hart van het bekoorlijke Dieulefit weten uw gasten meteen te charmeren. En wat gaat er na een dag hard werken of feest vieren boven de rust van een comfortabele, standingvolle of originele accommodatie? Maak zelf uw keuze en we geven u op een blaadje dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Afspraak in het Yelloh! Village Domaine Provençal!

  Informatie en reservering

  • Maximale capaciteit: 120 personen staand, 80 zittend
  • Vraag een gepersonaliseerde offerte aan via het onlineformulier.
  ×