De diensten van de residentie Horizons Ré

Als u in het Yelloh! Village Horizons Ré verblijft, bevindt u zich in het hart van het dorp Saint-Clément-des-Baleines. Alle diensten in de buurt zijn voor u lopend bereikbaar. Bars, restaurants, winkels, de bakker … Uw auto kunt u tijdens uw vakantie op het Île de Ré vergeten. Ideaal om in alle rust van uw verblijf te genieten.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar 700m
  Laadpaal elektrisch voertuig 17km
  Bakker 700m
  Geldautomaat 700m
  Restaurant 700m
  Snackbar / Afhaalmaaltijden 700m

  De receptie ter plaatse

  De receptieteams ter plaatse zijn zeer zorgzaam en heten u persoonlijk en hartelijk welkom. Aarzel tijdens uw verblijf dan ook niet om als u vragen hebt een beroep op hen te doen. Wilt u iets weten over de streek, hebt u toeristische informatie nodig omdat u de omgeving wilt verkennen, wilt u een fiets huren, hebt u een vraag over hoe alles reilt en zeilt in de residentie …? De receptie van het Yelloh! Village Horizons Ré staat altijd voor u klaar.

  Alles wat u nodig hebt op 500 meter van de residentie

  En wat als we u vertellen dat u tijdens uw verblijf in Horizons Ré uw auto niet nodig hebt! Talrijke diensten bevinden zich op maar 500 meter lopen van de residentie. Is dat niet fantastisch? Wilt u genieten van een moment van gezelligheid met uw dierbaren? Dan is Café à l’Ouest de uitgelezen plek. Wilt u uit eten? Ga naar restaurant ‘La Villa’ en geniet van de specialiteiten van de streek: verse zeevruchten, oesters van het eiland, de aardappels, de wijn, de mousserende Trousse-Chemise … Lekkere dingen genoeg! Maar er is meer! Kranten- en tijdschriftenwinkel, bakker, kruidenier, boetieks … Alles is er! 

  Maak gebruik van de diensten van het Yelloh! Village Le Village du Phare

  Als u in de residentie Horizons Ré verblijft, kunt u in alle vrijheid gebruikmaken van de diensten van het Yelloh! Village Le Village du Phare op maar 2 km afstand. Geniet op uw gemak met uw dierbaren rond een goede maaltijd in het restaurant. Laat u de zeespecialiteiten en de plaatselijke producten smaken. Ook in de bar bent u van harte welkom. Nip een overheerlijke cocktail en koester het vakantiegevoel.

  ×