Organiseer uw seminarie of receptie

Ook wanneer u een evenement wilt organiseren in een buitengewone omgeving, op een steenworp van de oceaan en met een magnifiek zwemparadijs binnen handbereik, zit u goed op camping Les Grands Pins. U vindt er topaccommodaties en de infrastructuur die u nodig heeft! 

  Een perfecte omgeving voor uw evenementen

  Verras uw genodigden met de organisatie van een seminarie of receptie op een locatie in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen een dennenbos en grote fijne zandstranden. U vindt er alle nodige apparatuur voor uw presentatie evenals een uitgebreide infrastructuur gewijd aan wellness, recreatie en ontspanning. Dé perfecte mix! Met zijn seminariezaal die tot 50 personen kan ontvangen, zijn professionele audiovisuele uitrusting, zijn talrijke accommodaties, zijn topklasse serviceverlening én ruime keuze aan eetgelegenheid, is deze camping de ideale plek voor uw volgende evenementen.

  U kunt een bezoek aan Lacanau niet laten voorbijgaan zonder te genieten van de kuststrook van de Médoc en te profiteren van de infrastructuur van de camping... Of u nu wilt surfen op de golven van de oceaan, wandelend de stad Bordeaux wilt ontdekken, bordeauxwijnen wilt proeven of van een relaxmoment in het wellnesscentrum van de camping wilt genieten, er is voor elk wat wils!

  Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 50 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
  ×