Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Alligator Bay in Beauvoir

Breng tijdens uw vakantie in Bretagne een bezoek aan Alligator Bay, meer dan 10.000 m² alligators, schildpadden en draken aan de voet van de Mont-Saint-Michel. Een unieke, sensationele en … huiveringwekkende ervaring!

Campingvakantie Alligator Bay

Zin in een originele vakantie? Kruip een dag lang in de huid van een ontdekkingsreiziger en vertrek op avontuur! Er wacht u een ongelooflijk parcours waarop u tal van exotische dieren te zien krijgt. Krokodillen in Bretagne? Neen, dit is geen grap. Ze zitten er wel degelijk! Ontdek ze in de serre met weelderige tropische vegetatie. Terwijl u over de houten pontons wandelt, ontdekt u her en der alligators, krokodillen, kaaimannen en zeldzame soorten zoals witte alligators.

 

Camping Alligator Bay

En dat is nog niet alles! Waarom waagt u zich niet in het mysterieuze drakenlabyrint? U beleeft er een sensationele ervaring: boa’s, leguanen, kameleons, varanen … Dit zag u nog nooit! Breng tot besluit met de hele familie een bezoek aan de schildpaddenboerderij met zo’n 300 schildpadden, waaronder ook reuzenschildpadden uit de Seychellen en Afrika die tot 200 kg wegen. Er is maar één woord voor: ongelooflijk! En nog ongelooflijker is dat u ze zelfs mag aaien.
Een onvergetelijke vakantiedag in Bretagne? Daarvoor moet u in Alligator Bay zijn!

 

62 Route du Mont Saint-Michel
50170 Beauvoir

www.alligator-bay.com/index.php/fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×