Camping Belle Plage

Lorient, Morbihan

« Een gezinscamping in de Morbihan met directe toegang tot een zandstrand! »

8.4 10 627 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Belle Plage

Wakker worden bij het zachte geruis van de golven, het kenmerkende licht van de Morbihan, leven op het ritme van de getijden in een schitterende natuur... Dat is wat u kunt verwachten in Yelloh! Village Belle Plage. Een campingvakantie in het departement Morbihan is de perfecte keuze als u het echt helemaal naar uw zin wilt hebben. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig: directe toegang tot het strand, een overdekt en verwarmd zwembad, een ruime keuze aan comfortabele accommodaties en grote staanplaatsen omringd met bomen.

 

Een verblijf op camping Belle Plage is tevens dé gelegenheid om de sfeer, de cultuur, het erfgoed en de schitterende landschappen van de regio Bretagne beter te leren kennen. Laat u verleiden door een vakantie aan de westkust!

Daar word je blij van

 • Een gezellige familiesfeer, ideaal voor liefhebbers van stilte en rust
 • Directe toegang tot het strand van Lomener, ideaal om van de Atlantische Oceaan te genieten
 • Een overdekt en verwarmd zwembad om in alle weersomstandigheden te kunnen zwemmen 
 • Een wellnessruimte met lichaams- en gezichtsbehandelingen, modelages, reflexologie…
 • Een camping midden in een karaktervolle regio in een beschermde natuurlijke omgeving
Open van 27/03/2021 tot 26/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 97 56 77 17

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Belle Plage op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Dankzij het verwarmde en overdekte zwembad en de rechtstreekse toegang tot een prachtig strand met fijn zand kunt u in het Yelloh! Village Belle Plage ongestoord baantjes trekken en genieten van de oceaan, ongeacht de buitentemperatuur. Waterplezier wanneer u maar wilt! 

Wellness

Meer weten?

Massages, lichaams- en gezichtsbehandelingen, reflexologie… Laat u verleiden tot een wellnessbreak tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Belle Plage. Wacht niet langer en gun uzelf die zorg en aandacht!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Wij doen er alles aan om de kinderen een geweldige vakantie te bezorgen! Op deze gezellige familiecamping vinden ze animatieclubs (in juli en augustus) en speciaal voor hen georganiseerde activiteiten. De kinderen zullen hun vakantie op de camping Belle Plage in Bretagne geweldig vinden! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Of u nu actief of contemplatief bent, of u nu van watersportactiviteiten houdt of van een bezoek aan het Bretonse erfgoed, tijdens uw verblijf op camping Belle Plage is er voor elk wat wils.

Diensten

Meer weten?

Uw vakantie bij Yelloh! Village Belle Plage staat in het teken van gezelligheid en aandacht... U vindt er een verhuur- en verkoopservice, een uitleenservice en een echte conciërgedienst. De camping doet er met deze uitgebreide dienstverlening alles aan om uw vakantie perfect te laten verlopen! 

In de omgeving

Meer weten?

Tijdens uw verblijf op camping Belle Plage zult u zich niet vervelen: er is ongelooflijk veel te doen tijdens uw vakantie in de Morbihan! Bezoek de eilanden, wandel langs de kust, bewonder de menhirs van Carnac of ontdek de fascinerende Bretonse cultuur... U beleeft gegarandeerd een uitzonderlijke vakantie! Van juni tot september kunt u gebruikmaken van een pendeldienst naar het Île de Groix. Ga op tijd aan boord in de haven van Lomener, op maar 5 minuten van de camping.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×