Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Soleil Vivarais

Camping Le Soleil Vivarais te midden van de Gorges de l’Ardèche is een zegen voor uw conditie en welbevinden. Ga na een aquabike-sessie lekker relaxen in het Balinese bad of geniet na een kanotocht van de bubbelbaden en de Spa. De kinderclubs verwennen 5- tot 17-jarigen met een programma op maat: creatieve workshops, sportactiviteiten, knutselen, vrienden maken, muziek beluisteren … De hele familie is in zijn nopjes!

  Onze kinderclubs

  Ruim baan voor kinderen! Peuters of pubers: voor elke leeftijdsgroep worden activiteiten georganiseerd onder leiding van bekwame begeleiders. Reken maar dat uw kinderen het naar hun zin hebben. 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   De kinderen zullen deze vakantie in de buitenlucht geweldig vinden! Het animatieteam van de Kids Club weet precies welke speciaal ontwikkelde activiteiten ze moeten voorstellen...

   • creatieve workshops
   • sportieve activiteiten
   • knutselen
   • groepsspellen
   • kleuren
   • schilderen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Dankzij de vele activiteiten en animaties van de Junior Club hebben uw kinderen geen tijd om zich te vervelen.

   • creatieve workshops
   • sportieve activiteiten
   • knutselen
   • groepsspellen
   • kleuren
   • schilderen
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Een kampeervakantie is ook geschikt voor tieners: in de Teens Club vinden ze alles voor een onvergetelijke vakantie!

   • activiteiten en animaties
   • sport
   • muziek
   • ontmoetingen
   • shows

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het gehde jaar goepened :

  Laagseizoen:

  • Club Kids en Juniors: 2u/dag, 6/7d

  Hoogseizoen:

  • Club Kids: van 10u tot 12u en van 16u tot 18u, 6/7d
  • Club Juniors: van 10u tot 12u en van 16u tot 18u, 6/7d
  • Club Teens: van 16u tot 18u, 6/7d

  Onze activiteiten

  Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Soleil Vivarais zal gekenmerkt worden door een grote keuze aan activiteiten. Ontdek snel wat er ter plaatse en in de omgeving te beleven valt en plan nu reeds uw programma: aquagym, petanque, kano/kajak varen, boomklimparcours, paardrijden, vissen… en nog vele andere activiteiten kunt u beoefenen tijdens uw verblijf in de Ardèche!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquabike
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren/kajakken
  Danslessen
  Stand up paddle-lessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Mountainbike/Freeride
  Waterpolo
  Gewichten-/fitnesszaal
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Canyoning/rafting 45km
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 1km
  Paintball 3.5km
  Zweefvliegen 25km
  Avonturenpark 3.5km
  Via ferrata 45km
  Ruitercentrum 500m
  Watersportclub 5km
  Golf 4km
  Minigolf 9km
  Klimmuur of -ruimte 8km
  Bioscoopzaal 4km

  De activiteiten

  Op camping Soleil Vivarais stellen we alles in het werk om u een zo mooi mogelijk vakantie te bezorgen met heel veel gelukkige en gezellige momenten tijdens uw verblijf in de Ardèche.
  Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bruist het op de camping van de activiteiten met een compleet aanbod aan animaties waaronder fitness, petanque, sport, aqua-dynamique, spelletjes in het zwembad, bubbelvoetbal, Archery Tag, zwembandraces, dorpsdansen... Nieuwe activiteiten die ons team elk jaar weer met veel plezier aan u aanbiedt.

  Voor nog meer fun en plezier organiseert ons team tijdens het seizoen ook een groot aantal spelanimaties: Mousse Party, Color Race, Fluo Party, Water Battle.

  Fitness als lifestyle

  Sport terwijl u plezier maakt tijdens uw vakantie! Meerdere keren per week kunt u gratis meedoen aan sessies fitness, step, stretching, spierversterking, zumba… Dus vergeet niet om uw sportoutfit in te pakken, want die zal u goed van pas komen tijdens uw vakantie op camping Soleil Vivarais. Maar wat uw niveau ook is, u zult hoe dan ook van de sessie genieten.

  Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze sportzaal met krachttrainingtoestellen (tegen betaling).

  Ons animatieteam

  Hebt u zin om plezier te maken? 
  Ons animatieteam (14 begeleiders in juli en augustus) organiseert dagactiviteiten in een hartelijke en gezellige atmosfeer.

  Rond de camping

  Als u aan nog meer activiteiten wilt meedoen, is het goed om te weten dat er ook rond de camping veel mogelijkheden zijn voor activiteiten en uitstapjes: in een kano de Gorges de l’Ardèche afvaren, rotsklimmen, canyoning, speleologie, via ferrata, suppen, quad, paintball, boomklimparcours… (betaalde excursies; reserveren verplicht). Vraag als u mee wilt gerust om informatie bij de receptie van de camping en ontdek onze mooie regio! 

  Video

  In een kano de Gorges de l’Ardèche afvaren

  Aan de voet van het Yelloh! Village Soleil Vivarais heeft de rivier een canyon uitgesleten waardoor spectaculaire kloven zijn ontstaan. Onze partner Cap07 (kanoverhuur) biedt u diverse parcoursen aan waarlangs u in een kano de Ardèche kunt afvaren. Zo’n kanotocht kan elke dag worden gemaakt na reservering vooraf en vertrekt vanaf het strand van de camping. Een onvergetelijk moment voor de hele familie (alleen kinderen vanaf 7 jaar die goed kunnen zwemmen).

  Wandelingen

  In de Ardèche wemelt het van de routes voor liefhebbers van langeafstandswandelingen. Alleen al rond camping Soleil Vivarais liggen ruim tien verschillende gemarkeerde paden op u te wachten. Tot groot plezier van onze vakantiegasten organiseert de camping mooie wandelingen en langeafstandswandeltochten met vertrek vanaf de camping onder leiding van een professionele gids die zelf afkomstig is uit de Ardèche.

  Vissen

  Ons zonovergoten campingdorp ligt op een mooi schiereiland aan de rivier Ardèche waar je kan vissen in de schaduw van oude eiken. Onze rivier is rijk aan forel, karpers, kleine vissen, enz.
  In de krantenwinkel kan je een speciale visvergunning "Rivieren van de Ardèche" krijgen.

  Paardrijden

  In het dorp Soleil Vivarais kunnen wij je adembenemende landschappen aanbieden en niets is beter dan een mooi tochtje te paard om ze ten volle te waarderen.
  Op 800 m. van het dorp ligt in de schaduw van de bomen en aan een stroompje een ruitercentrum ‘La Loubière' van waaruit je kunt vertrekken voor mooie tochten over de met kreupelhout begroeide terreinen van de Ardèche.
  Deze activiteit is elke dag mogelijk. Wel reserveren.

  ×