Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Soleil Vivarais Vallon Pont d’arc, Ardèche

« 14 ha aan natuur midden in de Ardèche, met een zwemparadijs en directe toegang tot de rivier »

8.3 10 1191 scores Recensies

Vakantieclub Le Soleil Vivarais: animaties, sport en activiteiten ter plaatse

Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Soleil Vivarais zal gekenmerkt worden door een grote keuze aan activiteiten. Ontdek snel wat er ter plaatse en in de omgeving te beleven valt en plan nu reeds uw programma: aquagym, petanque, kano/kajak varen, boomklimparcours, paardrijden, vissen… en nog vele andere activiteiten kunt u beoefenen tijdens uw verblijf in de Ardèche!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Kanovaren/kajakken
Danslessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Canyoning/rafting 45 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 1 km
Paintball 3.5 km
Zweefvliegen 25 km
Avonturenpark 3.5 km
Via ferrata 45 km
Watersportclub 5 km
Klimmuur of -ruimte 8 km
Bioscoopzaal 4 km

Video

De activiteiten

Op camping Soleil Vivarais stellen we alles in het werk om u een zo mooi mogelijk vakantie te bezorgen met heel veel gelukkige en gezellige momenten tijdens uw verblijf in de Ardèche.
Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bruist het op de camping van de activiteiten met een compleet aanbod aan animaties waaronder fitness, petanque, sport, aqua-dynamique, spelletjes in het zwembad, bubbelvoetbal, Archery Tag, zwembandraces, dorpsdansen... Nieuwe activiteiten die ons team elk jaar weer met veel plezier aan u aanbiedt.

Voor nog meer fun en plezier organiseert ons team tijdens het seizoen ook een groot aantal spelanimaties: Mousse Party, Color Race, Fluo Party, Water Battle.

Fitness als lifestyle

Sport terwijl u plezier maakt tijdens uw vakantie! Meerdere keren per week kunt u gratis meedoen aan sessies fitness, step, stretching, spierversterking, zumba… Dus vergeet niet om uw sportoutfit in te pakken, want die zal u goed van pas komen tijdens uw vakantie op camping Soleil Vivarais. Maar wat uw niveau ook is, u zult hoe dan ook van de sessie genieten.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze sportzaal met krachttrainingtoestellen (tegen betaling).

Ons animatieteam

Hebt u zin om plezier te maken? 
Ons animatieteam (14 begeleiders in juli en augustus) organiseert dagactiviteiten in een hartelijke en gezellige atmosfeer.

Rond de camping

Als u aan nog meer activiteiten wilt meedoen, is het goed om te weten dat er ook rond de camping veel mogelijkheden zijn voor activiteiten en uitstapjes: in een kano de Gorges de l’Ardèche afvaren, rotsklimmen, canyoning, speleologie, via ferrata, suppen, quad, paintball, boomklimparcours… (betaalde excursies; reserveren verplicht). Vraag als u mee wilt gerust om informatie bij de receptie van de camping en ontdek onze mooie regio! 

In een kano de Gorges de l’Ardèche afvaren

Aan de voet van het Yelloh! Village Soleil Vivarais heeft de rivier een canyon uitgesleten waardoor spectaculaire kloven zijn ontstaan. Onze partner Cap07 (kanoverhuur) biedt u diverse parcoursen aan waarlangs u in een kano de Ardèche kunt afvaren. Zo’n kanotocht kan elke dag worden gemaakt na reservering vooraf en vertrekt vanaf het strand van de camping. Een onvergetelijk moment voor de hele familie (alleen kinderen vanaf 7 jaar die goed kunnen zwemmen).

Wandelingen

In de Ardèche wemelt het van de routes voor liefhebbers van langeafstandswandelingen. Alleen al rond camping Soleil Vivarais liggen ruim tien verschillende gemarkeerde paden op u te wachten. Tot groot plezier van onze vakantiegasten organiseert de camping mooie wandelingen en langeafstandswandeltochten met vertrek vanaf de camping onder leiding van een professionele gids die zelf afkomstig is uit de Ardèche.

Vissen

Ons zonovergoten campingdorp ligt op een mooi schiereiland aan de rivier Ardèche waar je kan vissen in de schaduw van oude eiken. Onze rivier is rijk aan forel, karpers, kleine vissen, enz.
In de krantenwinkel kan je een speciale visvergunning "Rivieren van de Ardèche" krijgen.

Paardrijden

In het dorp Soleil Vivarais kunnen wij je adembenemende landschappen aanbieden en niets is beter dan een mooi tochtje te paard om ze ten volle te waarderen.
Op 800 m. van het dorp ligt in de schaduw van de bomen en aan een stroompje een ruitercentrum ‘La Loubière' van waaruit je kunt vertrekken voor mooie tochten over de met kreupelhout begroeide terreinen van de Ardèche.
Deze activiteit is elke dag mogelijk. Wel reserveren.

__

Uw Avonden

Meer weten?

Ook na zonsondergang is de dag nog niet voorbij! Het animatieteam van camping Le Soleil Vivarais heeft een zeer gevarieerd repertoire van animaties en activiteiten voor het hele gezin in petto!  

×