Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Ontspanning en wellness met de Spa Payot van het Yelloh! Village Soleil Vivarais

Gun uzelf een ontspannende break in een ruimte die speciaal is ingericht voor uw rust in het Yelloh! Village Le Soleil Vivarais! U hoeft de deur van deze SPA Payot maar te openen en u stapt in een wereld van absolute ontspanning en zachtheid. Ontdek onze lichaamsbehandelingen, onze massages, onze reflexologiesessies en onze balneoruimte!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hydromassagebaden
  Nagelstudio O.P.I.
  Boetiek
  Duo-cabines
  Sensoriële douche en koudwaterdouche
  Hammam
  Manicure/pedicure
  Hydrojet massages
  Modelleerbehandelingen/massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Esthetische zorgen
  Theesalon

  Een wereld van zachtheid

  Laat uzelf gaan, ervaar verzorging die uw zinnen streelt en voel de aangename zachtheid van de diverse behandelingen die onze schoonheidsspecialistes u geven, allemaal op basis van actieve ingrediënten op natuurlijke basis. Ideaal om optimaal te ontspannen. Hier maken vermoeidheid en spanning plaats voor een gevoel van ontspanning, mildheid en rust. En kunt u in een tempo dat u zelf bepaalt genieten van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en massages.

  Een ruimte gewijd aan uw welzijn

  Hier is aan alles gedacht om u een moment van pure ontspanning en wellnessbeleving te bezorgen. Deze verzorgd ingerichte SPA is een uitnodiging om alles los te laten en volledig te ontspannen. Ontdek de topklasse voorzieningen, een sauna, hamam, sensoriële douche en balneozwembad, geniet van het moment en vergeet de tijd!

  Video SPA Payot

  ×