Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Soleil Vivarais Vallon Pont d’arc, Ardèche

« 14 ha aan natuur midden in de Ardèche, met een zwemparadijs en directe toegang tot de rivier »

8.4 10 1282 scores Recensies

Ontspanning en wellness met de Spa Payot van het Yelloh! Village Soleil Vivarais

Gun uzelf een ontspannende break in een ruimte die speciaal is ingericht voor uw rust in het Yelloh! Village Le Soleil Vivarais! U hoeft de deur van deze SPA Payot maar te openen en u stapt in een wereld van absolute ontspanning en zachtheid. Ontdek onze lichaamsbehandelingen, onze massages, onze reflexologiesessies en onze balneoruimte!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Hydromassagebaden
Nagelstudio O.P.I.
Boetiek
Duo-cabines
Sensoriële douche en koudwaterdouche
Hammam
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Modelleerbehandelingen/massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Esthetische zorgen
Theesalon

Een wereld van zachtheid

Laat uzelf gaan, ervaar verzorging die uw zinnen streelt en voel de aangename zachtheid van de diverse behandelingen die onze schoonheidsspecialistes u geven, allemaal op basis van actieve ingrediënten op natuurlijke basis. Ideaal om optimaal te ontspannen. Hier maken vermoeidheid en spanning plaats voor een gevoel van ontspanning, mildheid en rust. En kunt u in een tempo dat u zelf bepaalt genieten van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en massages.

Een ruimte gewijd aan uw welzijn

Hier is aan alles gedacht om u een moment van pure ontspanning en wellnessbeleving te bezorgen. Deze verzorgd ingerichte SPA is een uitnodiging om alles los te laten en volledig te ontspannen. Ontdek de topklasse voorzieningen, een sauna, hamam, sensoriële douche en balneozwembad, geniet van het moment en vergeet de tijd!

Video SPA Payot

×