•  
 •  

Camping Le Ranolien

Perros-Guirec, Côtes-d'Armor

Een uniek natuurgebied met directe toegang tot de zee, een verwarmd waterparadijs en een wellnesscentrum

8.7 10 2653 scores Recensies
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
Le Ranolien

_

Yelloh! Village Le Ranolien ligt pal aan de zee en heet u welkom in de schitterende, authentieke en woeste natuur van de Roze Granietkust. Vanaf deze typisch Bretonse camping heeft u een geweldig uitzicht op de archipel van de 7 eilanden, of kunt u via het douanierspad langs de steile rotskust wandelen. 

 

Gelegenheid tot zwemmen is er in het zwemparadijs op de camping, met verwarmde baden, glijbanen en een overdekt zwembad, of op het zandstrand vlak naast de camping. Camping Le Ranolien heeft ook een spa van 550m² met alle wellnessvoorzieningen! Een campingvakantie in de Côtes d’Armor levert gegarandeerd tal van mooie herinneringen op.

Onze pluspunten

 • Gezinscamping
 • Met rechtstreekse toegang tot de zee en tal van fijne zandstranden in de omgeving.
 • Gevarieerde en kwaliteitsvolle activiteiten voor kinderen
 • Een zwemparadijs met zes verwarmde zwembaden, glijbanen en een spa van 550m².
Open van 05/04/2019 tot 22/09/2019
Onze receptie: +33 (0)2 96 91 65 65

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Nieuwigheden

 • Renovatie van de miniclubs en herziening van het WiFi-systeem

Yelloh! Village Le Ranolien op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

In het Yelloh ! Village Le Ranolien kan je volop genieten van de geneugten van het water. Er is de zee met haar kilometers fijne zandstranden. En ter plaatse kan je uren doorbrengen in ons zwemparadijs met verwarmde zwembaden, een peuterbad en glijbanen of in onze SPA om in alle zachtheid te ontspannen.

Wellness

Meer weten?

Laat je in de watten leggen! Voor een echt ontspannende vakantie stellen wij je verzorgingen à la carte of een minikuurformule voor. Onder de handen van experts leer je de traditionele massagekunsten kennen, rituelen voor ontspanning en schoonheid van het lichaam. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

In Yelloh! Village Le Ranolien zullen uw kinderen enthousiast voor Bretagne worden. De camping ligt aan de woeste en ongerepte kust, op een van de mooiste plekjes van Bretagne. Het is de ideale camping voor een gezinsvakantie, want er zijn kwaliteitsvoorzieningen en activiteitenclubs voor kinderen van alle leeftijden.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Profiteer van uw vakantie in het Yelloh! Village Le Ranolien om te bewegen! Op of in de buurt van onze camping kunt u alleen of met de familie vele activiteiten beoefenen: sporttoernooien, kajakken, midgetgolf, duikend…. 

Diensten

Meer weten?

Onze camping heeft aan alles, maar vooral aan ú gedacht! Ter plaatse vindt u alles wat u maar nodig hebt: restaurant, bar, kruidenierswinkel… En natuurlijk onze receptie waar onze medewerkers klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden. 

In de omgeving

Meer weten?

Camping Le Ranolien ligt aan de Roze Granietkust, in een adembenemend landschap dat nergens anders te vinden is, met rotsen van roze graniet die her en der over het land en de zee verspreid zijn en in de loop van duizenden jaren door de wind en de golven zijn afgesleten. Uw vakantie op de camping is een prima gelegenheid om deze mooie streek te ontdekken.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
Laatst bezochte campings
×