XXL-accommodaties, vertrek op campingvakantie met een groot gezelschap

Zet uw vakantie groots op en vertrek in een groot gezelschap met uw familie of vrienden! Profiteer van onze grote cottages en chalets voor 8, 10, 12 personen of meer! Voor grote evenementen ... sommige van onze campingdorpen hebben zelfs gîtes en manoirs!

Grote accommodaties voor de hele familie

Tijdens een campingvakantie bij Yelloh! Village geniet u van gezellige momenten met uw vrienden, uw familie of uw collega's. Dus waarom zou u niet met een groot gezelschap vertrekken? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En dankzij onze cottages voor 8, 10 of zelfs 16 personen hoeft u geen aparte accommodaties meer te huren.

Er is keuze te over:

  • Verblijf in een ruime houten chalet, een grote gemeubileerde tent of een vakantiehuis ontworpen voor grote groepen!
  • Huur 2, 3 of 4 stacaravans samen (in modules) op hetzelfde perceel voor een 100% campingsfeer!

In alle gevallen profiteert u van al het comfort van een campingdorp: een woonkamer, een ingerichte keuken, een terras, stoelen voor iedereen, 4 tot 6 aparte slaapkamers voor stellen of broers, meerdere badkamers ... Wat wilt u nog meer? Sommige cottages hebben zelfs een privéspa of -zwembad!

Aan zee, in de bergen of ergens op het platteland, wij bieden een ruime keuze aan bestemmingen.

Onze campings met XL-huuraccommodaties met 4 tot 6 slaapkamers!

Bekijk de 39 campings

l'océan breton

Iedereen bij elkaar voor een groot evenement

Huwelijk, verjaardag, familiebijeenkomst, seminar of teambuilding? Onze 4- en 5-sterrencampings vormen de ideale natuurlijke omgeving om mooie evenementen te vieren in een ontspannen, feestelijke sfeer. Allereerst kunt u hier genieten van de kust of de oever van een riviertje, het aquapark of de balneotherapieruimte.

Gastronomie is een essentieel onderdeel  van dergelijke evenementen. Nodig daarom uw tafelgezelschap uit in het restaurant van de camping of profiteer, afhankelijk van de bestemming, van een speciale receptieruimte met catering!

Tussen twee feestmaaltijden of vergaderingen door profiteert u van de vele sportmogelijkheden ter plaatse of in de nabijheid om u uit te leven: wandeltochten, volleybal, voetbal, kanovaren-kajakken, fitness ... en de kleintjes kunnen in alle veiligheid spelen in de kinderclubs!

Als accommodatie stellen sommige campingdorpen zelfs de verhuur van grote villa's of manoirs voor, die tot 26 personen kunnen ontvangen! 

l'océan Breton

Onze campings met XXL-huuraccommodaties voor grote gezelschappen!

Bekijk de 9 campings

Tot slot kunt u ook tot 4 stacaravans of kampeerplaatsen tegelijk reserveren voor hetzelfde verblijf. Afhankelijk van de camping hebt u de mogelijkheid om zelf de plaats van de gekozen accommodaties te kiezen, zodat u naast elkaar verblijft! Voor het reserveren van meer dan 4 accommodaties voor dezelfde groep kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Yelloh! Village.

 

Geniet tijdens een weekend of kort verblijf van de gezelligheid van een samenzijn met uw familie of grote gezelschap.

×