Een camping voor uw welzijn ...

Zin om u te laten masseren, vertroetelen, bemoederen, verwennen? Zomer en winter is daar maar één oplossing voor: een weekje 100% wellness plannen … op de camping!

Ja, u heeft het goed gehoord: op de camping! Zou u daar niet aan gedacht hebben? Maar als u uw vakantieplek goed kiest, komt u geheel ontspannen terug ...

Om zacht te beginnen

Het dagelijkse leven is uitputtend, u stresst op uw werk en u komt vaak helemaal afgepeigerd op uw vakantieadres aan … dan gaat u meteen door naar de wellnessruimte van uw Yelloh! Village-camping!

Wat mag een wellnessruimte dan wel zijn? Dat is een speciaal team dat u verzorgt … We beginnen met een kleine gezichtsbehandeling om de huid te laten stralen en voor te bereiden op de zon. Als optie: een massage van de schedel, de wangen en de kaakbeenderen om perfect ontspannen aan uw weekje vakantie te beginnen en een Californische massage om alle spanning weg te masseren.

Ontdek de Yelloh! Village-campings met een wellnessruimte:

Bekijk de 13 campings

Om grondig te ontspannen

Droomt u van bubbelbaden, Finse sauna’s en Oosterse hamams? U hebt een Yelloh! Village-camping nodig met een wellnesscentrum om u te vertroetelen!

Sfeermuziek, verzorgde decoratie, persoonlijke attentie … al in de eerste minuten ontkoppelt u geheel. Na een heerlijke rugmassage, een kleine drainage en een aantal goed gerichte behandelingen hebben wij het vreemde gevoel dat u zult slapen als een baby ...

Ontdek de Yelloh! Village-campings met een wellnesscentrum:

Bekijk de 10 campings

Om het paradijs te vinden

Hebt u er nog geen genoeg van? Kies een Yelloh! Village-camping met spa en balneotherapie en doorspek uw vakantieweek met herstellende behandelingen. U kiest zelf het programma waar u baat bij heeft: balneotherapiebaden, masserende waterstralen, sportlessen … keuze te over.

Sauna – voetmassage … of … stepper – bubbelbaden – rugmassage … zo zullen uw dagen er ongeveer uitzien … Dat lijkt u wel wat om rustig aan uw conditie te werken, uw hoofd leeg te maken en de vakantie goed te beginnen, of niet?

Ontdek de campings met spa & balneo van Yelloh! Village:

×