De diensten van camping La Clairière

Verblijft u in het Yelloh! Village La Clairière? Dan kunt u rekenen op een onvergetelijke vakantie, in alle rust. Alles wat u nodig hebt, kunt u ter plaatse vinden: bar, rumbar en oesterbar, restaurant, snackbar, kruidenier, fietsenverhuur … Nu hoeft u nog maar één ding te doen: volop van uw verblijf genieten! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend

  Een receptie voor al uw behoeften

  Wat de campingteams willen? Dat u gelukkig bent en glimlacht. Ze doen er alles aan om u tevreden te stellen. Een vraag over de camping? Informatie over de toeristische bezienswaardigheden in de buurt? Het personeel zal u kunnen helpen. Een fiets of een babykit huren? U zult alles bij de receptie vinden. U hebt het begrepen, voor al uw behoeften kunt u bij de receptie terecht! 

  Ter plaatse uit eten

  Laat u uw auto liever op de parkeerplaats staan als u met vakantie bent? Geen probleem! Op camping La Clairière vindt u alles wat u nodig hebt. Wilt u vanavond in het restaurant eten? Het restaurant-pizzeria verwelkomt u graag: salades, pizza’s, regionale gerechten, zeevruchtenschotels … Er is voor iedereen wel wat. Hebt u geen zin om te koken? Kom een afhaalgerecht halen bij de snackbar en neem het mee naar het terras van uw cottage, om een moment met uw dierbaren te delen. Houdt u van oesters? Kom naar onze oesterbar om de beroemde ‘Marennes d'Oléron’ te proeven. Heerlijk, toch? Aan het einde van de dag komt u graag bijeen rond een glaasje? De bar nodigt u uit voor zijn heerlijke cocktails. Ziet u wel? Uw auto kan rustig op zijn plaats blijven staan. 

  Meer diensten voor meer rust

  Wie vakantie zegt, zegt rust! Camping La Clairière doet er alles aan om u een probleemloze vakantie te laten beleven, dus vergeet de stress. Op vakantie hoeft u niet te rennen om de was te doen, een wasserette met wasmachine en droger staat ter plaatse tot uw beschikking. Bent u uw boek vergeten? Maak u niet ongerust, u vindt vast iets interessants in de 2 bibliotheekpunten met zelfbediening. Een ingrediënt nodig voor uw recept? Ga niet naar de buurtsupermarkt, op de camping vindt u een kruidenierswinkel: regionale producten, verse producten … U kunt uitblazen, de camping heeft overal aan gedacht, maar vooral aan u.  

  ×