Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Clairière La Tremblade , Charente-Maritime

« Een gezellige familiecamping midden in het bos van La Coubre »

8.0 10 439 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village La Clairière

Op of in de buurt van camping La Clairière kunt u aan vele activiteiten deelnemen. Houdt u van sport of kiest u liever voor ontspanning? In teamverband of alleen? In de natuur of op zee? Waar u tijdens uw vakantie ook zin in hebt, u vindt altijd een activiteit die bij u past! En u bent zeker van een vakantie die onvergetelijk zal blijken! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Zwemlessen
Minigolf
Voetbalveld
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Canyoning/rafting 3 km
Kitesurflessen 2 km
Windsurflessen 2 km
Surflessen
Ruitercentrum 3 km
Watersportclub 2 km
Golf 16 km

Beleef een unieke vakantie in familieverband

De camping wordt het speelterrein van de hele familie! Begin de dag rustig met het wakker schudden van uw spieren in het water. Bent u goed wakker? Super! Want de kinderen wachten op u voor een voetbalwedstrijd op het multisportterrein. Maak u geen zorgen, de volgende activiteit is rustiger, we bereiden een petanquetoernooi voor. Speelt u op professioneel niveau? Dat willen we zien! Houdt u van teamporten? Voor morgen staat er beachvolley in de lagune op het programma. Bent u er klaar voor? Ziet u wel, de hele familie hoeft zich geen moment te vervelen hier!  

Een ontspannende of een sportieve vakantie aan het water?

Vlak bij zee betekent wateractiviteiten of luieren aan het strand, dat mag u zelf bepalen. Sportievelingen kunnen terecht bij de zeilschool op een paar kilometer van uw camping: catamaran, windsurfen, surf, stand-up paddle … Waar begint u mee? En voor een uitstapje met de familie? Kies voor een boottocht! Dat wordt ongetwijfeld een bijzonder aangenaam moment! Zijn er vissers onder ons? Ja? Pak uw hengel en uw aas en installeer u rustig op een stekkie aan het water. 

Activiteiten in de openlucht

Hoe ontdekt u de streek het liefst? Te voet? Op de fiets? Te paard? Dankzij de vele wandelpaden kunt u naar de stranden lopen of de uitgestrekte dennenbossen doorkruisen. Neem een grote hap frisse lucht! Een activiteit om de kinderen te vermaken? Touwenparcoursen, daar zullen ze dol op zijn: klimmen, springen, zich vastgrijpen ... Een aangename manier om van de vakantie te genieten. Zelfs golf wordt hier in de natuur gespeeld, 18 holes midden in het bos, dat is ook lekker toch? 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Als de zon onder is, gaat het feest gewoon door in het Yelloh! Village La Clairière. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen, op de dansvloer, in het restaurant of voor het toneel bij de show zult u onvergetelijke avonden beleven. 

×