Zwembad en waterpark in camping Les Rivages

Niet alleen beschikt u over een buitengewoon aquapark, ook de Dourbie-rivier ligt vlak bij uw accommodatie. Zwemt u het liefst in zoetwater, in een zwembad of in allebei? Op deze camping in de Aveyron komt de hele familie aan zijn trekken! Ontdek meteen wat u allemaal mag verwachten!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Zwemparadijs voor de hele familie

  Het is heerlijk toeven onder de Zuid-Franse zon, vooral wanneer u nu en dan een verfrissende duik kunt nemen. En daar hebt u dus het aquapark van camping Les Rivages voor! Groot en klein beleeft er uren waterpret. De kinderen kunnen op onze watertrampolines spelen, of in het speciaal voor hen ontworpen peuterspeelbad! De groteren kunnen zich uitleven op de glijbanen of in het grote zwembad waar ze baantjes kunnen trekken. Pluspunt? De zwembaden zijn verwarmd. Wedden dat u al gauw niet meer zonder het zwemparadijs kunt?

  Zwemshorts zijn verboden.

  Een 100% rustgevende vakantie

  Een zwembad is leuk, maar relaxen is nog beter. Wilt u zelf de batterijen opladen terwijl uw kleine rakkers van het peuterbad genieten, dan hebt u keuze te over. Even tot rust komen in onze aquazen-ruimte met massagestralen, grote zonneterrassen en pergola’s met verstuivers, dat alles in een uniek aangelegd landschap. Uw vakantie op camping Les Rivages staat in ieder geval in het teken van rust en ontspanning!

  De Dourbie-rivier op een boogscheut

  Bent u een fervent natuurliefhebber of houdt u gewoon van afwisseling, ook als het om waterpret gaat? Neem dan zeker een kijkje bij de Dourbie-rivier op de camping met meer dan 200 meter gras- of keienstrand! Heerlijk om te zwemmen, te zonnebaden, een balletje te trappen … De tijd vliegt hier voorbij! 

  Video zwemparadijs

  ×