Camping La Tremblade

Criteria wissen
U kijkt uit naar een flinke portie natuur tijdens uw vakantie in de Charente-Maritime? Op naar La Tremblade dan! Het bos, het strand en de oceaan overtreffen al uw verwachtingen.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente-Maritime

Al gehoord van La Tremblade? Deze charmante stad aan de Atlantische kust in het hart van de Charente-Maritime weet u vast te bekoren. Tot het grondgebied van La Tremblade behoort niet alleen de stadskern op de linkeroever van het estuarium van de Seudre maar ook Ronce-les-Bains, een badplaats bij de oceaan. Wat La Tremblade zo bijzonder maakt? De oesterhaven van La Grève, de 25 km strand, het bos van La Coubre met zijn beroemde vuurtoren … Dit is een heuse hotspot in de regio Nouvelle-Aquitaine en een uitgelezen plek om op adem te komen met diverse ontspanningsactiviteiten en ontdekkingstochten. La Tremblade heeft tijdens uw vakantie heel wat verrassingen voor u in petto!

Wat staat er op het programma? U bent vast meteen weg van de haven en de typische kleurrijke huisjes. Uiteraard moet u even halt houden om de verrukkelijke oesters uit Marennes-Oléron te proeven. Ga daarna aan boord van de ‘Train des Mouettes’, een stoomtrein die u door het moerasland bij de Seudre voert: een prachtige ervaring voor de hele familie! Wie van weidse landschappen houdt, wordt hier op zijn wenken bediend. 25 km strand en 8.000 hectare bos bieden u duizend-en-één mogelijkheden om van de natuur te genieten. Wat dacht u van een wandeling langsheen de Côte Sauvage over de uitgestrekte fijnzandstranden bij de eindeloze oceaan? Ook watersportliefhebbers zijn hier aan het feest: kitesurfen, jetski, surfen … Liever een tocht door het bos? Geen probleem! Het is heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden in het bos van La Coubre, maar u kunt natuurlijk ook de Vélodysée-fietsroute in de schaduw van de dennenbossen nemen. En dan is er nog Ronce-les-Bains, een aangename badplaats waar voor de hele familie wat leuks te beleven valt. Eén ding staat vast: u keert beslist terug naar La Tremblade!

×