Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Tremblade

Criteria wissen
U kijkt uit naar een flinke portie natuur tijdens uw vakantie in de Charente-Maritime? Op naar La Tremblade dan! Het bos, het strand en de oceaan overtreffen al uw verwachtingen.

Al gehoord van La Tremblade? Deze charmante stad aan de Atlantische kust in het hart van de Charente-Maritime weet u vast te bekoren. Tot het grondgebied van La Tremblade behoort niet alleen de stadskern op de linkeroever van het estuarium van de Seudre maar ook Ronce-les-Bains, een badplaats bij de oceaan. Wat La Tremblade zo bijzonder maakt? De oesterhaven van La Grève, de 25 km strand, het bos van La Coubre met zijn beroemde vuurtoren … Dit is een heuse hotspot in de regio Nouvelle-Aquitaine en een uitgelezen plek om op adem te komen met diverse ontspanningsactiviteiten en ontdekkingstochten. La Tremblade heeft tijdens uw vakantie heel wat verrassingen voor u in petto!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Charente-Maritime

Camping La Tremblade

                 

Wat staat er op het programma? U bent vast meteen weg van de haven en de typische kleurrijke huisjes. Uiteraard moet u even halt houden om de verrukkelijke oesters uit Marennes-Oléron te proeven. Ga daarna aan boord van de ‘Train des Mouettes’, een stoomtrein die u door het moerasland bij de Seudre voert: een prachtige ervaring voor de hele familie! Wie van weidse landschappen houdt, wordt hier op zijn wenken bediend. 25 km strand en 8.000 hectare bos bieden u duizend-en-één mogelijkheden om van de natuur te genieten. Wat dacht u van een wandeling langsheen de Côte Sauvage over de uitgestrekte fijnzandstranden bij de eindeloze oceaan? Ook watersportliefhebbers zijn hier aan het feest: kitesurfen, jetski, surfen … Liever een tocht door het bos? Geen probleem! Het is heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden in het bos van La Coubre, maar u kunt natuurlijk ook de Vélodysée-fietsroute in de schaduw van de dennenbossen nemen. En dan is er nog Ronce-les-Bains, een aangename badplaats waar voor de hele familie wat leuks te beleven valt. Eén ding staat vast: u keert beslist terug naar La Tremblade!

×