Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Belle Plage Lorient, Morbihan

« Een gezinscamping in de Morbihan met directe toegang tot een zandstrand! »

8.3 10 454 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Belle Plage

Het Interkeltisch Festival van Lorient, de Vieilles Charrues en talloze andere evenementen... het zijn er teveel om op te noemen! Camping Belle Plage is de ideale uitvalsbasis om ze te bezoeken! Mis niets en ontdek alle andere manifestaties in de buurt van uw Yelloh! Village.

Kom in de maand juli, tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne, voor een unieke muziekervaring naar het Festival des Vieilles Charrues in Carhaix.
Kom op vakantie naar een Yelloh! Village camping en ontdek of herontdek de Keltische cultuur en muziek tijdens het Interkeltisch Festival in Lorient. Muziek, dans, optochten of cultuur: de Keltische sfeer staat centraal tijdens uw vakantie!
De prachtige Yelloh! Village campingdorpen verwelkomen u graag voor de 107e editie van de Tour de France!
Zin in een heel aparte sportwedstrijd? Dan moet u tijdens uw campingvakantie op de Morbihan Paddle Trophy zijn!
De Sterrennacht in Guidel belooft een betoverende ervaring te worden tijdens uw verblijf in Bretagne. Laat u verrassen door dit prachtige schouwspel!
Houdt u van loopwedstrijden? Zorg ervoor dat het tempo goed zit tijdens uw campingvakantie en neem deel aan de Ultra Marin Raid in de Golf van Morbihan!

Ploemeur op donderdag

In het Morbihan moet u beslist een kijkje nemen in het dorpje Ploemeur. Zorg er wel voor dat u hiervoor een zomerse donderdagavond uitkiest. Want dan is het feest! Elke donderdagavond staat een ander plekje in de schijnwerpers. Lokale marktjes, animatie, muziek… U beleeft onvergetelijke zomeravonden in dit charmante en gezellige oord, samen met familie of vrienden.