Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Belle Plage Lorient, Morbihan

« Een gezinscamping in de Morbihan met directe toegang tot een zandstrand! »

8.3 10 454 scores Recensies

In de buurt van camping Belle Plage

Tijdens uw verblijf op camping Belle Plage zult u zich niet vervelen: er is ongelooflijk veel te doen tijdens uw vakantie in de Morbihan! Bezoek de eilanden, wandel langs de kust, bewonder de menhirs van Carnac of ontdek de fascinerende Bretonse cultuur... U beleeft gegarandeerd een uitzonderlijke vakantie! Van juni tot september kunt u gebruikmaken van een pendeldienst naar het Île de Groix. Ga op tijd aan boord in de haven van Lomener, op maar 5 minuten van de camping.

Camping Belle Plage
Rue de l'Anse du Stole
56270 Ploemeur
FRANKRIJK
+33 (0)2 97 56 77 17

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 42' 21''
Lengtegraad: W 3° 25' 27''
Bereken uw route


Ligging
Ploemeur, 5 km
Luchthaven van Lorient, 9 km
Station van Lorient, 10 km
Laissez-vous envoûter par les alignements de CarnacLaat u tijdens uw campingvakantie betoveren door de menhirrijen in Carnac. Dit 7000 jaar oude ongelofelijke megalietenveld zal bij jong en oud veel indruk maken.
Kom kamperen in de Golfe du Morbihan, een van de mooiste baaien ter wereld, en ontdek deze magische tussen land en zee gelegen plek.
Laat u ontroeren door de schoonheid van de landschappen en de magische, uitzonderlijk mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. Op de kustpaden is er frisse lucht in overvloed.
Deze archipel is een belangrijk vogel- en natuurreservaat dat zich tevens heeft ontwikkeld tot een paradijs en leerschool voor duikers en zeilers.
Ga heerlijk kamperen in Lorient, een op de zee gerichte stad met een hoofdrol voor watersportactiviteiten en maritieme tradities waar zeeliefhebbers zich helemaal uit kunnen leven. Tijdens een campingvakantie in Lorient ontdekt u een dynamische, op de zee gerichte stad die bekend staat vanwege haar 5 havens: een marinehaven, vissershaven (2e van Frankrijk), jachthaven, handelshaven en een passagiersterminal, waaraan de stad haar bijnaam “de stad met vijf havens” te danken heeft.
In een van de mooiste baaien van Bretagne bevindt zich Concarneau, een Bretoense stad met uitzicht op de oceaan. De jacht- en commerciële haven aan beide zijden van de oude stad, de heerlijke fijne zandstranden en de mooie wandelingen direct aan zee op de beroemde corniche - overhangende kustweg - maken van Concarneau de gedroomde stad voor een campingvakantie.
Ga op vakantie in de gezellige badplaats Guidel en ontdek de charme van de Bretonse kust. Guidel-Plages, een badplaats in de Morbihan aan de Atlantische Oceaan en gelegen aan de rivier de Laïta, biedt talrijke excursiemogelijkheden tijdens uw campingvakantie. Met een jachthaven, fraai achterland en de riviermonding van de Laïta, heeft deze gezellige badplaats inderdaad veel verrassingen voor u in petto.
Ga kamperen in de Bretonse plaats Ploemeur en geniet van deze unieke locatie aan de oceaan tegenover het eiland Groix. Kies in de buurt van Lorient, aan de oceaan en tegenover het eiland Groix, voor een campingvakantie in Ploemeur, een Bretonse plaats waar het goed toeven is.
Kies voor een campingvakantie op het schiereiland van Quiberon, een ideale bestemming voor een familievakantie. Met de aantrekkelijke fijnzandstranden, sfeervolle vissershaventjes, jachthavens en prachtige ruige kusten zult u hier ogen tekort komen. Het 14 km lange schiereiland van Quiberon is een bijzonder populaire toeristische bestemming in het zuiden van Bretagne.
Tussen Vannes en Lorient, aan de oever van een rivier, ligt Saint Goustan. Deze havenstad heeft haar oorspronkelijke charme door de eeuwen heen behouden! Verken de vijftiende-eeuwse straten of strijk neer op het terras van een restaurant.
Ga kamperen in de buurt van Vannes in de Morbihan en laat u verleiden door de charme van deze aantrekkelijke middeleeuwse stad en haar kleurrijke vakwerkhuizen. Vannes is een ideale bestemming voor een familievakantie of een romantisch uitstapje met z’n tweeën. Deze aantrekkelijke, in 56 v. Chr. door de Romeinen gebouwde, tweeduizend jaar oude middeleeuwse Kunst- en Geschiedenisstad is vermaard vanwege haar rijke historische en culturele erfgoed. De voormalige verblijfplaats van de Hertogen van Bretagne heeft niets aan charme ingeboet.

De Bretonse cultuur

Reis terug in de tijd tijdens een bezoek aan het traditionele Bretonse dorp Poul-Fetan. Hier krijgt u een inkijkje in het leven in de Morbihan in de 19e eeuw, met zijn lokale cultuur, folklore en interessante erfgoed. Ontdek via de verschillende demonstraties hoe het boerenleven er toen uitzag, neem deel aan het dorpsleven of maak kennis met Bretonse spellen.

Voor meer informatie

×