Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Belle Plage Lorient, Morbihan

« Een gezinscamping in de Morbihan met directe toegang tot een zandstrand! »

8.2 10 569 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Belle Plage

Dankzij het verwarmde en overdekte zwembad en de rechtstreekse toegang tot een prachtig strand met fijn zand kunt u in het Yelloh! Village Belle Plage ongestoord baantjes trekken en genieten van de oceaan, ongeacht de buitentemperatuur. Waterplezier wanneer u maar wilt! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras

Een overdekt en verwarmd zwembad

Wat zou een campingvakantie zijn zonder waterpret? Om u in staat te stellen daar tijdens uw hele verblijf van te genieten, zonder u druk te maken over het weerbericht of de buitentemperatuur, beschikt het Yelloh! Village Belle Plage over een overdekt en verwarmd zwembad, met binnen- en buitenterras. 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Video zwemparadijs

Alles voor de kinderen!

In het verwarmde en overdekte zwembad kunnen kinderen in alle comfort genieten van het water, dat een heerlijke temperatuur heeft. Ook de allerkleinsten kunnen lekker in het water rondspetteren: speciaal voor hen is er een peuterbad met een fontein in de vorm van een paddenstoel! 

Een camping pal aan het water

Deze camping pal aan het water, vlak bij het strand van Lomener, is perfect gelegen om van de Atlantische Oceaan te genieten! Ga op uw badlaken liggen om lekker te zonnen, bouw zandkastelen met uw kinderen of vermaak uzelf in de golven! Er is zoveel te doen aan het oceaanstrand… 

×