Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Rivages Millau, Aveyron

« 7 hectare ongerept natuurschoon met rechtstreekse toegang tot de Dourbie-rivier »

8.1 10 493 scores Recensies

In de buurt van camping Les Rivages

De omgeving van camping Les Rivages weet u ongetwijfeld te charmeren! Bezoek de beroemde stad Millau en zijn viaduct, wandel door de mooiste dorpen van Frankrijk zoals Peyre, Sainte-Enimie en La Couvertoirade, bewonder de watervallen van Creissels … Er valt echt heel wat te ontdekken! Waar wacht u nog op? Inpakken en wegwezen! 

Camping Les Rivages
860, avenue de l'Aigoual
12100 Millau
FRANKRIJK
+33 (0)5 65 61 01 07

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 44° 6' 5''
Lengtegraad: E 3° 5' 47''
Bereken uw route


Ligging
Millau, 7 km
Luchthaven van Rodez, 82 km
Station van Millau, 8 km
Voor liefhebbers van kaas en groene weidse vlaktes hebben we de geknipte activiteit gevonden: een bezoek aan de kelders van Roquefort! Krijgt u er al zin in? Volg de gids!
Kom kamperen in het paradijs voor wildwatersporten Gorges du Tarn en bewonder de schitterende landschappen die de Gorges voor u in petto hebben.
Een leuke activiteit om tijdens uw vakantie in de Aveyron met de hele familie van te genieten? Een bezoek aan ‘Les Loups du Gévaudan’: dit wolvenpark met een schitterend animatieaanbod is echt een must!
Het leven van de insecten zal geen geheimen meer hebben voor u na uw bezoek aan het Micropolis park.
Het op de Causse Noir gelegen Montpellier le Vieux laat zich op veel manieren beschrijven: wonder van de natuur, buitengewoon landschap of doolhof van rotsen dat uitnodigt tot ontdekkingstochten.
Occitanië bevat elementen uit zowel de Camargue, Spanje, de Provence, het Middellandse Zeegebied, de Gascogne en de Pyreneeën! Kom tijdens uw campingvakantie genieten van alle smaken, geuren en kleuren van deze streek!
Kom u vergapen aan het schitterende Viaduct van Millau over de Tarnvallei. Verrassend, imponerend, spectaculair, duizelingwekkend hoog… Deze brug breekt alle records!
Kom kamperen in Millau en ontdek een stad met een uniek cultureel en natuurlijk erfgoed. Wie kent nu niet Millau met haar wereldberoemde Viaduct van Millau? Tijdens een campingvakantie in Millau zult u een stad met een uniek cultureel erfgoed en schitterende natuurgebieden ontdekken. In de Kunst- en Geschiedenisstad Millau kunt u tijdens uw campingvakantie talrijke monumenten bewonderen.
Mogen wij u een pareltje in de Aveyron voorstellen dat u echt niet over het hoofd mag zien: Cantobre. Dit middeleeuwse dorp doet uw hart meteen sneller slaan!
Verblijft u op een camping in het departement Aveyron? En hebt u wel zin om samen met uw familie op verkenning te gaan? Dan kunnen we u alvast een charmant dorp aanbevelen: Creissels.
Een versterkt stadje dat u per direct naar lang vervlogen tijden terugvoert: dat is La Couvertoirade ten voeten uit. Ontdek deze buitengewone plek die heuse schatten herbergt.
Als er één plek is die u tijdens uw campingvakantie in de Aveyron gezien moet hebben, dan is het Peyre. Zegt de naam u niets? Geen probleem, wij praten u even bij!
Tijdens uw campingvakantie in Rodez, hoofdstad van de Aveyron, bevindt u zich in een stad waar kunst en geschiedenis de hoofdrol spelen. Dankzij de gunstige ligging van de stad kunt u eenvoudig alle rijkdommen van de Aveyron ontdekken. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de ‘Haras national’ van Rodez, een van de mooiste staatsstoeterijen van Frankrijk.
Kom kamperen in Sainte-Enimie in de Lozère en ontdek de adembenemend mooie landschappen en de spectaculaire kloof van de Gorges du Tarn. In de Gorges du Tarn kunt u tijdens uw campingvakantie ook talloze sportactiviteiten beoefenen. Deze belangrijkste trekpleister van de Lozère leent zich bij uitstek voor kanovaren en kajakken. Bewonder aan boord van uw bootje de schitterende landschappen die tijdens uw tocht aan u voorbijglijden en geniet op deze wijze van het gevarieerde natuurschoon van de Gorges du Tarn.
×