Geluk met de voeten in het water

We hebben voor u de oplossingen gezocht die u absoluut geluk garanderen. Volg ons, we gaan u laten dromen!

Mogelijkheid 1: vakantie met uitzicht op de Middellandse Zee.

En als u daar eens vakantie hield, heel dicht bij zee, aan de rand ervan? Kom eens hier, nog dichterbij … Hier! U bent er! Heerlijk is het hier hè? Op een kampeerplaats of in een huuraccommodatie met ‘de voeten in het water’ zult u maximaal genieten!

Met blote voeten door het zand wandelen, heerlijk onbeperkt zonnebaden, verkwikkend zwemmen vroeg in de ochtend, wedstrijden zandkastelen bouwen … Denk ook aan uitstapjes op een catamaran … en zonsondergangen waarbij u op de eerste rij zit (en die populair zullen zijn op de sociale netwerken!) U zult zien, de nabijheid van de zee zal uw vakantie helemaal veranderen.

Geen auto meer nodig om naar het strand te gaan, geen tijden waarop u wel of niet mag zwemmen … u zult de zilte smaak van de vrijheid proeven!

We moeten wel bekennen dat de versie ‘oceaan’ precies hetzelfde effect heeft J !

Ontdek onze campings aan zee of aan de oceaan

Bekijk de 24 campings

Mogelijkheid 2: verblijf met de voeten in het meer

En als u uw koffers eens aan een meer zou neerzetten? Dat is ook leuk, een meer … Mooi, vredig water met kleuren die door de dag heen veranderen, een prachtig landschap eromheen, aangename aangelegde stranden …

En als u zin hebt, kunt u zelfs elke dag een andere watersport uitproberen: waterfietsen (om soft te beginnen), windsurfen of kitesurfen (om het water van links naar recht en omgekeerd te doorkruisen), stand-up paddle (om de eilandjes van het meer op een rustiger tempo te verkennen). U kunt ook gewoon zwemmen of de lekkere temperatuur waarderen, heerlijk uitgestrekt op een ligstoel.

De kinderen zullen al snel de glijbanen, trampolines en de mini-waterspeeltuinen en speeltuinen rond het meer ontdekken … Ja, campings aan de oever van een meer zijn ook vaak kleine paradijsjes op aarde.

camping lac - les pieds dans l'eau

Ontdek onze campings aan een meer

Bekijk de 12 campings

Mogelijkheid 3: een rivier in uw tuin

Andere mogelijkheid, andere sfeer: hebt u al eens vakantie gehouden aan een riviertje? Dat is eenvoudig de garantie voor sereniteit met een hoofdletter S.

Midden in de natuur, in een vredige, authentieke omgeving, stroomt een verkwikkend riviertje … Kijk! Daar is het, op slechts een paar stappen van uw kampeerplaats of huuraccommodatie! Hier wordt elke zwempartij een moment van absolute tevredenheid. Het verkwikkende water, de masserende waterstralen, het gevoel van absoluut welzijn als u na een paar baantjes uit het water komt …

De kinderen kunnen cairns bouwen, een keienverzameling beginnen of drijfhout gaan verzamelen. U kunt ook met de hele familie een middag gaan kajakken of raften. Het is magisch!

Ontdek onze campings in de buurt van een riviertje

Bekijk de 9 campings
×