Camping Guidel

Criteria wissen
Ga op vakantie in de gezellige badplaats Guidel en ontdek de charme van de Bretonse kust. Guidel-Plages, een badplaats in de Morbihan aan de Atlantische Oceaan en gelegen aan de rivier de Laïta, biedt talrijke excursiemogelijkheden tijdens uw campingvakantie. Met een jachthaven, fraai achterland en de riviermonding van de Laïta, heeft deze gezellige badplaats inderdaad veel verrassingen voor u in petto.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Morbihan

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Baden

Campingvakantie Guidel

Vul uw longen eerst maar eens met gezonde zeelucht op één van de drie prachtige fijnzandstranden. Met de stranden van Bas-Pouldu, La Falaise en Loc’h ligt er in Guidel meer dan vijf kilometer strand op u te wachten!

Profiteer ook zeker van de tussen Guidel en Fort-Bloqué nieuw aangelegde kustroute om de schitterende kustlandschappen van de Morbihan te verkennen.

Tijdens een campingvakantie in Guidel zullen al uw wensen in vervulling gaan. Of u nu van wandelingen, ontspanning of sportactiviteiten houdt, iedereen komt hier aan zijn trekken en beleeft beslist een 100% geslaagde vakantie!

De grootste sportievelingen kunnen talrijke watersporten beoefenen (surfen, zeilen, kitesurfen, duiken, kajakken…), terwijl liefhebbers van natuur en weidse uitzichten zich kunnen uitleven met een wandeling rondom het meer van Lannënec of in het moerasgebied van het natuurreservaat Grand Loc’h voor een ontdekkingstocht naar de prachtige flora en fauna.

Camping Guidel

Guidel herbergt ook enkele prachtige historische pareltjes. De 7 kapellen, waaronder de als historisch monument geklasseerde kapel Saint-Mathieu, zijn een bezoek meer dan waard. Kom tussen half juli en half augustus naar het kunstfestival van de “7 chapelles en Arts” met concerten en exposities in elk van de kapellen. En voor liefhebbers van de Prehistorie zijn er talrijke megalieten te bewonderen (dolmens, menhirs…).

Vergeet tijdens uw campingvakantie in Guidel tot slot vooral niet de lokale culinaire Bretonse specialiteiten te proeven, te beginnen met de beroemde pannenkoeken van boekweitmeel die u vergezeld van een kom verrukkelijke cider kunt verorberen in een van de typische, gezellige ‘crêperies’ van Guidel en omgeving.

×