Camping Ploemeur

Criteria wissen
Ga kamperen in de Bretonse plaats Ploemeur en geniet van deze unieke locatie aan de oceaan tegenover het eiland Groix.
Kies in de buurt van Lorient, aan de oceaan en tegenover het eiland Groix, voor een campingvakantie in Ploemeur, een Bretonse plaats waar het goed toeven is.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Morbihan

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Baden

Campingvakantie Ploemeur

Deze Bretonse plaats, een zeer populaire toeristische bestemming vanwege de fraaie stranden, baaien en het culturele erfgoed, zal bij menigeen in de smaak vallen.

De oceaan biedt talrijke watersportmogelijkheden op de stranden van Fort-Bloqué, Kerroc’h, Lomener en Courégant. Elk strand heeft zijn eigen specifieke kenmerken, dus het wordt nog lastig kiezen tussen alle golven en baaien!

Wandel- en cultuurliefhebbers kunnen via de 60 km aan wandelpaden in Ploemeur het rijke culturele erfgoed van deze Bretonse stad ontdekken, met kapellen, fonteinen, wasplaatsen en megalithische monumenten… U kunt u natuurlijk ook uitleven op de nieuw aangelegde kustroute tussen Lomener en Guidel-Plages, waarvandaan u tijdens een wandel- of fietstocht de prachtige stranden en de rotsachtige kustlijn van de Morbihan kunt bewonderen.

 

Camping Ploemeur

Bezoek ook zeker de havens van Lomener en Kerroc’h. Geniet van een ontspannen middag bij het grote ven L’Etang du Ter waar u fantastisch kunt picknicken en wandelen. Bij het watersportcentrum kunt u er ook talrijke watersporten beoefenen: windsurfen, zeilen, roeien en kanovaren-kajakken. Vanaf de camping in Ploemeur kunt u de markt bezoeken die elke zondagmorgen wordt gehouden en waar u vele typische Bretonse specialiteiten en producten zult vinden. Als u in de zomer in Ploemeur verblijft, mis dan vooral de in juli en augustus gehouden donderdagavondmarkten “Jeudis de Ploemeur” niet. Tijdens deze speciale muzikale avonden kunt u in een gezellige en feestelijke sfeer van de lekkerste regionale gerechten en producten genieten.

×