Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Bois du Châtelas Bourdeaux, Drôme

« Schitterend uitzicht op de bergen van de Drôme en een groot ludiek aquapark »

8.4 10 535 scores Recensies

Organiseer uw seminarie of receptie

Ook voor seminars en vergaderingen kunt u terecht in Yelloh! Village Les Bois du Châtelas, in de bergen van de Drôme. U beschikt er over een professionele infrastructuur en eersteklas accommodaties!

In het Yelloh! Village Les Bois du Châtelas verlopen uw seminaries in een vakantiesfeer

Waarom niet kiezen om uw bedrijfsseminaries te organiseren in Yelloh! Village Les Bois du Châtelas? Geef een nieuwe betekenis aan het woord 'bijeenkomst' en zeg vaarwel aan bedrijfsevenementen die doorgaan in koude burelen en zonder echte spirit... In een bevoorrechte natuurlijke omgeving, met panoramisch uitzicht op de bergen in de Drôme, hebt u de beschikking over al de apparatuur en infrastructuur van de camping, alsook over een professionele restaurantdienst en standingvolle accommodaties. Uw gasten zullen een blijvende herinnering overhouden aan deze ontvangst!

Uw mooiste recepties vinden plaats bij Yelloh! Village

Alles is voorzien om van uw familiegebeurtenis of uw vriendenfeest iets buitengewoons te maken! Een prachtig natuurlijk kader, een subliem uitzicht, ruimte en twee verschillende receptiezalen al naargelang het aantal personen dat verwacht wordt,... Geef een originele toets aan uw verjaardags- of communiefeest.

Informatie en reservering :

  • Maximale ontvangstcapaciteit: 100 personen
  • Vraag uw offerte door het invullen van het online formulier.
×