Doorbreek de routine

U hoeft niet altijd naar Verweggistan te vertrekken om er echt uit te zijn … Sommige huuraccommodaties brengen u naar de andere kant van de wereld of laten u in een paar seconden door de tijd reizen. Toverkunst!

Op weg naar het avontuur

Droomt u dat u een avonturier bent? Zoek dan een hut in een boom of midden op een meer. Met z’n tweeën, met de familie of zelfs met vrienden zult u hier uw kinderziel terugvinden. Perfect om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken!

AAndere, net zo leuke opties zijn: speel ontdekkingsreiziger in de jungle, in een mooie gemeubileerde tent met terras (organiseer een kleine safari voor de volgende dag).

Ontdek onze campings waar u hutten of gemeubileerde tenten:

Bekijk de 47 campings

Onbezorgd leven

Leeft u liever als een onbezorgde zigeuner? Vertrek op een onbeweeglijke reis in een schattige woonwagen midden op het platteland. Een origineel idee om een paar dagen het moderne leven achter u te laten voor een cocooning verblijf met ouderwetse charme … zonder af te zien van comfort!

U zult zien dat de kinderen er dol op zijn! Als u weer de gewone wereld binnenstapt, zult u er nog jaren over horen praten en het heerlijke gevoel hebben dat u een reis door de tijd hebt gemaakt dankzij uw mooie kleine, ingerichte woonwagen ...

Ontdek onze campings waar u in een woonwagen kunt verblijven:

Vertrek naar Mongolië

Wilt u nieuwe dingen ontdekken? Breng uw vakantie door in een yurt! Met de familie beleeft u unieke momenten in uw ronde, geheel ingerichte tent uit de andere kant van de wereld. Met z’n tweeën beleeft u een unieke ervaring, ver van de dagelijkse beslommeringen.

De yurt komt uit Mongolië en is bijzonder populair … en met recht! Waarom? Ten eerste om de natuurlijke materialen en de kleurrijke binneninrichting, en om de wonderlijke verbeeldingswereld die de yurt met zich meebrengt. U zult zien, na een paar nachten in de natuur, onder de tent, in de zachte bedden, zult u zin krijgen in steppes en uitgestrekte vlaktes ...

Ontdek onze campings waar u in een yurt kunt verblijven:

×