Doorbreek de routine!

U hoeft niet altijd naar Verweggistan te vertrekken om er echt uit te zijn … Sommige huuraccommodaties brengen u naar de andere kant van de wereld of laten u in een paar seconden door de tijd reizen. Toverkunst!

Vertrek naar Mongolië

Wilt u nieuwe dingen ontdekken? Breng uw vakantie door in een yurt! Met de familie beleeft u unieke momenten in uw ronde, geheel ingerichte tent uit de andere kant van de wereld. Met z’n tweeën beleeft u een unieke ervaring, ver van de dagelijkse beslommeringen.

De yurt komt uit Mongolië en is bijzonder populair … en met recht! Waarom? Ten eerste om de natuurlijke materialen en de kleurrijke binneninrichting, en om de wonderlijke verbeeldingswereld die de yurt met zich meebrengt. U zult zien, na een paar nachten in de natuur, onder de tent, in de zachte bedden, zult u zin krijgen in steppes en uitgestrekte vlaktes ...

Ontdek onze campings waar u in een yurt kunt verblijven:

Onbezorgd leven

Leeft u liever als een onbezorgde zigeuner? Vertrek op een onbeweeglijke reis in een schattige woonwagen midden op het platteland. Een origineel idee om een paar dagen het moderne leven achter u te laten voor een cocooning verblijf met ouderwetse charme … zonder af te zien van comfort!

U zult zien dat de kinderen er dol op zijn! Als u weer de gewone wereld binnenstapt, zult u er nog jaren over horen praten en het heerlijke gevoel hebben dat u een reis door de tijd hebt gemaakt dankzij uw mooie kleine, ingerichte woonwagen ...

Ontdek onze campings waar u in een woonwagen kunt verblijven:

Op weg naar het avontuur

Droomt u dat u een avonturier bent? Zoek dan een hut in een boom of midden op een meer. Met z’n tweeën, met de familie of zelfs met vrienden zult u hier uw kinderziel terugvinden. Perfect om het leven vanuit een ander perspectief te bekijken!

Andere, net zo leuke opties zijn: indiaantje spelen in een tipi (en leren boogschieten tijdens uw verblijf) of ontdekkingsreiziger in de jungle, in een mooie gemeubileerde tent met terras (organiseer een kleine safari voor de volgende dag).

Telt u liever vallende sterren voordat u in slaap valt? Het op en top trendy idee van dit moment is ongetwijfeld de Bubble room. Het is een eenvoudig principe: u slaapt in een grote glazen bel. De natuur is overal om u heen ... U hebt direct contact met de natuur en brengt een heerlijke nacht door in een gezellige slaapkamer met … geheel transparante muren. We garanderen u uitzonderlijke momenten!

Ontdek onze campings waar u hutten, tipi’s, gemeubileerde tenten of een Bubble room kunt huren:

Bekijk de 45 campings
×