Camping luxe

Bent u op zoek naar een droomvakantie vol luxe, comfort en natuur? Dan zijn onze luxe Yelloh! Village campings, die behoren tot de mooiste campings van Frankrijk, Spanje en Portugal, echt iets voor u.

Luxe campingvakanties of “Glamping”

In navolging van de nieuwe Glamping-trend, een concept voor luxe campingvakanties, bieden onze luxe vakantiedorpen moderne voorzieningen en comfortabele accommodaties. U kunt er terecht in ruime, ultramoderne, design villa’s en cottages. Er zijn wijken die alleen voor voetgangers toegankelijk zijn en bij sommige villa’s heeft u zelfs een privé-jacuzzi tot uw beschikking.

Luxueus kamperen in Frankrijk

Bij Yelloh! Village beperkt onze visie op luxueus kamperen zich niet tot topaccommodaties. Wij hechten veel belang aan het leveren van een heel scala aan diensten en een hoogwaardige dienstverlening, zodat u met een gerust hart op reis kunt. Zo worden babykits, lakens en handdoeken tot en met de eindschoonmaak u in de -accommodaties gratis aangeboden.

 

Luxe betekent ook toegang hebben tot alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie zonder dat u zich hoeft te verplaatsen: wifi, uniek aquapark, wellnessruimte, bar/restaurant, kruidenierswinkel en de formule halfpension; u vindt het allemaal in onze vakantiedorpen.

 

Om het geheel te completeren, zorgen onze teams voor amusement met overdag een gevarieerd aanbod aan activiteiten en animaties in de avond, waarmee de hele familie zich uitstekend kan vermaken.

Luxe huurstacaravans voor families

Terwijl de ouders zich ontspannen in het wellnesscentrum, profiteren de kinderen van alle activiteiten die aangeboden worden door onze vriendelijke en meertalige animatieteams in onze kinderclubs. Daarna kan de hele familie met elkaar genieten van de smaakvolle gerechten die onze chef-koks tevoorschijn toveren.

Ontdek vanaf nu een nieuwe generatie 100% comfortabele campings met de 5-sterrencampings van Yelloh! Village.

38 campings gevonden

campings Aquitaine

campings Auvergne

campings Bretagne

campings Centre Val de Loire

campings Champagne-Ardenne

campings Corse

campings Languedoc-Roussillon

campings Midi-Pyrénées

campings Normandie

campings Pays de la Loire

campings Picardie

campings Poitou-Charentes

campings Provence-Alpes-Côte d’Azur

campings Provence-Alpes-French Riviera

campings Rhône-Alpes

×