Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Les Rivages

Bent u gesteld op authenticiteit? Te midden van een buitengewoon kader biedt camping Les Rivages u een uitgebreide keuze aan sportactiviteiten om van de natuur in de omgeving te genieten. Uw kleine oogappels kunnen terecht in de kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen waar ze zich vermaken met een gevarieerd animatieaanbod en originele speeltuigen.

  Onze kinderclubs

  Een echt kinderparadijs? Daarvoor moet u naar camping Les Rivages! Wij doen er alles aan om uw oogappels een heerlijke vakantie te bezorgen. Kinderclubs voor elke leeftijdscategorie met tal van activiteiten, een aangepaste infrastructuur met speeltuigen, trampolines, een zandbak … Uw kroost verveelt zich hier geen minuut!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Uw kinderen houden van plezier? Ze maken graag nieuwe vrienden? Ze willen nieuwe activiteiten ontdekken? Dan krijgen ze het reuze naar hun zin in de Kids Club:

   • Knutselen
   • Verkleedpartijen
   • Dans
   • Parade
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Uw kind zien lachen, schateren, pret maken … Onbetaalbaar voor u als ouder, niet? Breng uw oogappels naar de Juniors Club en ze kunnen hun pret niet op!

   • Knutselen
   • Schattenjacht
   • Olympiades
   • Lasergame
   • Touwenparcours

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend:

  • Laagseizoen: 5d/7, 2u/dag
  • Hoogseizoen: van 10u tot 12u en van 15u tot 17u 

  Onze activiteiten

  U bent vast in de wolken met het animatieteam van het Yelloh! Village Les Rivages dat u ter plaatse tal van afwisselende activiteiten aanbiedt. U profiteert ook van de faciliteiten op de camping: multisportterrein, petanque, beachvolley, squash of ook kanovaren en kajakken vanaf de camping. Houdt u van sporten in de natuur en van sensationele ervaringen? Dan vindt u in de omgeving heel wat leuke activiteiten!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 150m
  Canyoning / rafting 150m
  Klimlessen 200m
  Paragliding 250m
  Avonturenpark 500m
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Speleologie 150m
  Via ferrata 250m
  Mountainbike / Freeride 250m
  Minigolf 2km

  Wellness op de camping

  Bent u toe aan ontspanning, relaxatie, cocooning? Zegt u meteen ja wanneer we het woord ‘wellness’ uitspreken? Op camping Les Rivages vindt u precies wat u nodig hebt! Een professionele masseuse verwelkomt u onder de pergola-tent in het park. Wat verkiest u: een massage van 30 minuten of liever meteen een uur? Heerlijk om de batterijen hier op te laden! 

  Uitgebreid activiteitenaanbod tijdens uw vakantie!

  Samen met familie en vrienden tijd doorbrengen, plezier maken en van gezellige momenten genieten: dat is pas vakantie! En wat gaat er dan boven de activiteiten op de camping? ’s Ochtends staan de animatoren u al op te wachten bij de rivier voor een sessie pilates, yoga of turnen. Na de lunch is het tijd voor een sporttoernooi: voetbal, beachvolley, badminton, waterpolo … Eén ding staat vast: het beloven goed gevulde dagen te worden! 

  Onze infrastructuur: helemaal tot uw beschikking

  Camping Les Rivages beschikt over een uitgebreide infrastructuur waar iedereen in de wolken mee is. Zin om uw backhand te verbeteren? Op naar de tennisbaan! Houdt u vooral van voetbal? Of liever basketbal of volleybal? En er is nog meer: een pingpongtafel, een petanquebaan, een badmintonveld, fitnesstoestellen in de openlucht bij de rivier, lasergame (tegen betaling), squash (tegen betaling) … Als u het ons vraagt, verveelt u zich hier geen minuut! 

  Sporten bij de rivier. Of liever relaxen?

  De ligging van de camping op de oever van de Dourbie-rivier biedt heel wat voordelen. Houdt u vooral van een sportieve vakantie? Op dan naar het watersportcentrum vanwaar u in een kano de mooiste plekjes van de streek verkent. Geniet u liever van de zon? Neem gewoon uw handdoek of ligstoel mee en ga lekker zonnebaden op het keienstrand of het grasveld. Zoals u ziet, is er voor elk wat wils! 

  De omgeving: geen saaie boel!

  Hebt u genoten van de activiteiten ter plaatse? Dan is het nu tijd om het uitgebreide animatieaanbod in de omgeving van uw camping even te bekijken! Liefhebbers van fiets- en trektochten voelen zich de koning te rijk in de Aveyron. Op de camping vindt u alle info over de mooiste plekjes in de omgeving. Avonturiers kunnen zich uitleven met de via ferrata, canyoning of klimmen. Voor natuurliefhebbers zijn de boottochten op de Tarn, de spoorfietsroute en de watertrektochten een buitenkansje. Mag het voor u allemaal wat sensationeler? Waag u dan aan een parapente-vlucht of een bungeesprong. Heel wat leuke activiteiten waaruit u kunt kiezen dus! Tevreden? 

  ×