De diensten van camping Les Rivages

De diensten van camping Les Rivages maken u het leven makkelijk! U hoeft zelfs niet van de camping af te komen want u vindt hier letterlijk alles wat u nodig hebt. Geniet van het uitgebreide dienstenaanbod: attente receptiemedewerkers, een bar/restaurant met traditionele keuken, een kruidenierszaak met lokale producten … Er ontbreekt echt niets! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 800m

  Voor al uw vragen: onze receptie

  Het receptieteam doet er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en staat steeds voor u klaar. Wilt u informatie over de hotspots in de omgeving? De receptie maakt u wegwijs en geeft u steevast gouden tips. Hebt u belangstelling voor een activiteit buiten de camping? Het receptieteam regelt de reservering voor de hele familie. U wilt de regio op een andere manier verkennen? Maak gebruik van onze fietsverhuurdienst. Maar onze receptie heeft nog meer troeven in huis: bibliotheek, verhuurservice (barbecuestellen, babybedjes …), speeltafels voor de kinderen, reserveringsdienst voor al uw uitstapjes met onze partners (kano, parapente, canyoning) … Jawel, dit is waar u wezen moet met al uw vragen! 

  Voor alle hongerige magen: ons restaurant met bar

  Wat is er heerlijker dan een tafeltje reserveren en met vrienden of familie van een lekker etentje genieten? De traditionele keuken uit de Aveyron die het restaurant op de camping serveert, weet u vast te bekoren. Een heus feest voor de smaakpapillen! Bovendien kunnen de kids naar hartenlust spelen in de speelruimte van het restaurant!

  Eet u het liefst bij de rivier? Kies dan voor onze afhaalgerechten. Zo eet u even lekker als op restaurant maar dan in de volle natuur. Dat had u vast niet durven dromen!

  Op het overdekte terras van de bar kunt u elke ochtend terecht voor het ontbijt. Het is altijd leuk om de dag goed te beginnen, niet? Afspraak dus bij de bar / het restaurant van camping Les Rivages! The place to be voor wie houdt van lekker eten in een gezellige sfeer!

  Voor alle praktische besognes: onze infrastructuur

  Op camping Les Rivages willen we dat alles op wieltjes loopt tijdens uw vakantie. En wij weten precies wat u daarvoor nodig hebt! Zo vindt u hier ter plaatse een wasruimte met droogtrommel. Handig, niet?

  U wilt net lekker gaan koken voor uw familie maar u mist een ingrediënt? Geen zorg: loop even langs bij de kruidenier. U vindt er in het hoogseizoen vers brood, basisproducten en zelfs regionale producten. Hebt u zin om een middag bij de rivier door te brengen? Ook daarvoor vindt u al het nodige: zwembanden, zonnecrème, een zonnebril, ligstoelen … Onze campinginfrastructuur: lang niet slecht, hé?

  ×