Huur een comfortabele stacaravan in Zuid-Frankrijk

Als u een stacaravan huurt in het zuiden van Frankrijk, dan kiest u voor comfort en authenticiteit midden in de allermooiste en zonnige streken. Beleef eens een totaal andere campingvakantie!

Wat is er nu heerlijker dan uitgebreid genieten van het zonnige terras van uw stacaravan, met het gezang van krekels als achtergrondmuziek? Zo kan uw vakantie er uitzien als u besluit een stacaravan te huren in het zuiden van Frankrijk. Het comfort van onze huuraccommodaties vormt een perfecte mix met de authenticiteit van een verblijf op de camping: u beleeft dicht bij de natuur een onvergetelijke vakantie!

Als u een stacaravan huurt in Zuid-Frankrijk, profiteert u van alle genoegens van een campingvakantie in de allermooiste mediterrane streken. Zacht glooiende heuvels onder de warme Provençaalse zon, de verrukkelijke Middellandse Zee… De keus is aan u!

Of u nu met de familie of met vrienden bent, op de Yelloh! Village campings vindt u altijd de stacaravan die bij u past! Ruim opgezet of met een intieme sfeer, luxe of wat eenvoudiger, ze hebben alle één ding gemeen: deze stacaravans in Zuid-Frankrijk zijn perfect voor een onvergetelijk verblijf midden in adembenemend mooie landschappen… 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×