Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Au Lac de Biscarrosse Parentis en Born, Landes

« Een groot zwemparadijs aan het meer van Biscarrosse, met de oceaan in de nabijheid! »

8.2 10 1152 scores Recensies

De evenementen in de buurt van het Yelloh! Village Au Lac de Biscarrosse

Op campingvakantie in de Landes? Geniet van alle evenementen in de buurt van camping Au Lac de Biscarrosse: beweeg op het ritme van de concerten op het strand van Biscarrosse, doe mee aan de activiteiten op het meer van Cazaux of leef u uit op de Feria van Parentis-en-Born. Er staan u nog veel meer evenementen te wachten, ontdek ze snel!

Vier in de Landes samen met de inwoners van Biscarrosse 3 dagen lang feest tijdens de Fêtes de la Plage. Perfect om tradities en nieuwe dingen te leren kennen en met de hele familie veel plezier te maken!
Profiteer van uw campingvakantie om de beste surfers uit de hele wereld aan te moedigen op het Kiwi Surf Festival. Op het programma staan sportwedstrijden, muzikale optredens en animatie aan de Atlantische kust. Heel wat om naar uit te kijken dus!
Twee uitzonderlijke concerten op het strand van Biscarrosse, een hele reeks artiesten, een te gekke sfeer… Ontdek de Océanes de la Radio tijdens uw campingvakantie en leef u helemaal uit op de muziek!

Feria van Parentis-en-Born

Wil u een keer wat bijzonders beleven tijdens uw campingvakantie, dan moet u begin augustus 2019 beslist naar de feria van Parentis-en-Born. Op dit gezellige event kunt u zich vergapen aan corrida’s en andere leuke dingen waar de hele familie plezier aan beleeft. Kies een witte outfit uit, knoop een rood sjaaltje om uw hals en u bent niet meer van de locals te onderscheiden. Feesten maar!

 

www.parentis.com

Feesten bij het Meer van Cazaux

Een tip voor uw campingvakantie: laat de festiviteiten bij het Meer van Cazaux in Teste-de-Buch niet aan uw neus voorbijgaan! In augustus biedt rugbyclub ‘Cazaux Olympique Rugby’ u een superleuk programma aan. Sportievelingen, dansers, fijnproevers, feestneuzen en cultuurliefhebbers: iedereen vindt hier zijn gading. Van ’s ochtends tot ’s avonds is er animatie voor groot en klein. Als u dan ook nog weet dat het allemaal gratis is… Zorg dat u erbij bent!