Camping La Baie de Douarnenez

Douarnenez, Finistère

« Een authentieke vakantie in de natuur, vlak bij de kusten van de Finistère en de oceaan »

8.0 10 324 scores Recensies

Uw vakantie op camping
La Baie de Douarnenez

De Finistère met zijn oceaan en prachtige natuur verwelkomt u voor een schitterende vakantie! In het ideaal op slechts 4 kilometer van de zee gelegen Yelloh! Village La Baie de Douarnenez wordt uw vakantie een unieke belevenis. Hier duikt u in een oceaan van geuren en kleuren, waar u omgeven bent door schaduw gevende heggen en prachtige bloemenperken. Dichter bij de Bretonse natuur kunt u niet komen! Waterplezier staat hier centraal. Met een heerlijk buitenbad, een grote waterglijbaan en een overdekt zwembad belooft het verwarmde aquapark van camping La Baie de Douarnenez u vele uren ontspanning en zwemplezier.

Tijdens uw verblijf op de camping bevindt u zich vlak bij alles wat de Finistère te bieden heeft: zeil- en surfsporten, wandelingen met de hele familie in de ongerepte natuur, heerlijke momenten op het strand, boottochtjes op zee… Uw vakantie wordt beslist onvergetelijk! 

Daar word je blij van

 • Authentieke, schaduwrijke camping te midden van de natuur met een gezellige, familiale sfeer
 • De stranden van de Finistère en de golven van de oceaan op nauwelijks 4 km van de camping
 • Groot aquapark met overdekt en verwarmd zwembad, glijbanen, peuterbad …
 • Ideale, stimulerende omgeving voor uw kids: clubs, minigolf, speelpark …
 • Gastvrij team dat voor u klaarstaat en u een 100% geslaagde vakantie garandeert
Open van 03/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 98 74 26 39

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaats van 130m² en meer
 • Nieuwe cottages

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

De stranden van de Finistère in de buurt, een verwarmd en overdekt zwemparadijs met pierenbad en kleine glijbaan... er is volop keuze bij Yelloh! Village La Baie de Douarnenez! Er wacht u veel waterpret, in alle soorten en maten! 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Op deze familiecamping wordt veel aandacht besteed aan de kinderen. In de kinderclubs in het Yelloh! Village La Baie de Douarnenez (geopend in juli/augustus) kunnen de kinderen nieuwe vrienden maken, meedoen aan verrassende activiteiten en de regio ontdekken. Er is ook een multisportterrein en er zijn vrij toegankelijke opblaaskussens. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Een vakantie in Bretagne is een mooie gelegenheid om talloze activiteiten voor het eerst of opnieuw te ontdekken! Op camping La Baie de Douarnenez kunt u kennis maken met talloze sporten, gezellige momenten beleven en andere facetten ontdekken van de streek. 

Diensten

Meer weten?

Kom en ontdek alle diensten van de camping La Baie de Douarnenez: het hele team zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en u zo optimaal mogelijk te laten genieten van uw verblijf. Een kruidenierswinkel, restaurant, verhuurdiensten en zelfs een conciërgedienst: er is hier aan alles gedacht! 

In de omgeving

Meer weten?

Cultuur, natuur, geschiedenis, rijk erfgoed… Ervaar Bretagne op intense wijze tijdens uw vakantie in de Finistère, op de camping La Baie de Douarnenez! Deze prachtige streek laat zich fantastisch te voet, per fiets of zelfs per boot ontdekken en zal u gegarandeerd bekoren! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×