Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Rivages Millau, Aveyron

« 7 hectare ongerept natuurschoon met rechtstreekse toegang tot de Dourbie-rivier »

8.1 10 493 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten op camping Yelloh! Village Les Rivages

U bent vast in de wolken met het animatieteam van het Yelloh! Village Les Rivages dat u ter plaatse tal van afwisselende activiteiten aanbiedt. U profiteert ook van de faciliteiten op de camping: multisportterrein, petanque, beachvolley, squash of ook kanovaren en kajakken vanaf de camping. Houdt u van sporten in de natuur en van sensationele ervaringen? Dan vindt u in de omgeving heel wat leuke activiteiten!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Lasergame in de openlucht
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Fitnesstoestellen in openlucht
Petanquebaan
Squashterrein
Volleybalveld
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 150 m
Canyoning/rafting 150 m
Klimlessen 200 m
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 5 km
Zweefvliegen 250 m
Avonturenpark 500 m
Speleologie 150 m
Via ferrata 250 m
Mountainbike/Freeride 250 m
Minigolf 2 km

Uitgebreid activiteitenaanbod tijdens uw vakantie!

Samen met familie en vrienden tijd doorbrengen, plezier maken en van gezellige momenten genieten: dat is pas vakantie! En wat gaat er dan boven de activiteiten op de camping? ’s Ochtends staan de animatoren u al op te wachten bij de rivier voor een sessie pilates, yoga of turnen. Na de lunch is het tijd voor een sporttoernooi: voetbal, beachvolley, badminton, waterpolo … Eén ding staat vast: het beloven goed gevulde dagen te worden! 

Onze infrastructuur: helemaal tot uw beschikking

Camping Les Rivages beschikt over een uitgebreide infrastructuur waar iedereen in de wolken mee is. Zin om uw backhand te verbeteren? Op naar de tennisbaan! Houdt u vooral van voetbal? Of liever basketbal of volleybal? En er is nog meer: een pingpongtafel, een petanquebaan, een badmintonveld, fitnesstoestellen in de openlucht bij de rivier, lasergame (tegen betaling), squash (tegen betaling) … Als u het ons vraagt, verveelt u zich hier geen minuut! 

Sporten bij de rivier. Of liever relaxen?

De ligging van de camping op de oever van de Dourbie-rivier biedt heel wat voordelen. Houdt u vooral van een sportieve vakantie? Op dan naar het watersportcentrum vanwaar u in een kano de mooiste plekjes van de streek verkent. Geniet u liever van de zon? Neem gewoon uw handdoek of ligstoel mee en ga lekker zonnebaden op het keienstrand of het grasveld. Zoals u ziet, is er voor elk wat wils! 

Wellness op de camping

Bent u toe aan ontspanning, relaxatie, cocooning? Zegt u meteen ja wanneer we het woord ‘wellness’ uitspreken? Op camping Les Rivages vindt u precies wat u nodig hebt! Een professionele masseuse verwelkomt u onder de pergola-tent in het park. Wat verkiest u: een massage van 30 minuten of liever meteen een uur? Heerlijk om de batterijen hier op te laden! 

De omgeving: geen saaie boel!

Hebt u genoten van de activiteiten ter plaatse? Dan is het nu tijd om het uitgebreide animatieaanbod in de omgeving van uw camping even te bekijken! Liefhebbers van fiets- en trektochten voelen zich de koning te rijk in de Aveyron. Op de camping vindt u alle info over de mooiste plekjes in de omgeving. Avonturiers kunnen zich uitleven met de via ferrata, canyoning of klimmen. Voor natuurliefhebbers zijn de boottochten op de Tarn, de spoorfietsroute en de watertrektochten een buitenkansje. Mag het voor u allemaal wat sensationeler? Waag u dan aan een parapente-vlucht of een bungeesprong. Heel wat leuke activiteiten waaruit u kunt kiezen dus! Tevreden? 

__

Uw Avonden

Meer weten?

Animatie, muziek, dans, ambiance … De avonden op camping Les Rivages staan in het teken van gezelligheid en amusement. Feest u met ons mee?  

×