Camping Château de la Forêt

Saint-Julien-des-Landes, Vendée

« 50 ha landschapspark met klimparcours, op 15 minuten van de stranden van de Vendée »

8.1 10 271 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Château de la Forêt

Yelloh! Village Château la Forêt verwelkomt u op het grondgebied van een majestueus negentiende-eeuws kasteel, op een half uur van Roche-sur-Yon. Hier beleeft u een vorstelijke vakantie diep in de Vendée, tussen de oceaan en de Puy du Fou.

 

De zeer ruime staanplaatsen en comfortabele accommodaties van deze camping in de Vendée staan garant voor een aangenaam verblijf. Camping Château la Forêt heeft alles wat er nodig is voor een perfecte vakantie: twee zwembaden, waarvan één overdekt, drie natuurmeertjes om te vissen of te wandelen, oceaanstranden op slechts 20 minuten afstand en een authentieke en rustgevende sfeer.

 

Kies voor uw volgende vakantie voor het kasteelleven!

Daar word je blij van

 • Op het platteland in het hart van de Vendée, op een uur met de auto van themapark Puy du Fou.
 • Een ideale locatie voor wie van de natuur houdt, en niets liever wil dan rust, kalmte en sereniteit.
 • Speciale activiteiten: paintball, klimparcours.
 • Een atypische huuraccommodatie: de "Bubble room": een doorschijnende cocon in de vorm van een bel.
Open van 12/05/2021 tot 28/08/2021
Onze receptie: +33 (0)2 51 46 62 11

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe Bubble Rooms en cottages

Château la Forêt op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Alle waterpret wordt hier verdubbeld: u kunt duiken, baantjes trekken of zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad van de camping aan de oever van het meer van Jaunay, of naar de stranden van de Vendée gaan op slechts 12 km van de camping, om daar te zwemmen in de oceaan. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een vakantie op de camping Château la Forêt wordt nog leuker als hij wordt gedeeld met de hele familie! Op de camping vindt u speelvelden, maar ook een groot boomklimparcours en paintballterreinen voor de grotere kinderen. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Er zijn zo veel manieren om de Vendée te ontdekken... Het Yelloh! Village Château la Forêt biedt u buitenactiviteiten zoals paardrijden, swingolf of vissen en wateractiviteiten zoals aquagym. De camping heeft zelfs een zaal met videospellen! 

Diensten

Meer weten?

Maak het u makkelijk tijdens de vakantie! Vanaf uw aankomst op de camping tot uw vertrek, biedt het Yelloh! Village Château la Forêt u talrijke diensten om uw verblijf nog aangenamer te maken. 

In de omgeving

Meer weten?

De Vendée heeft een uitgesproken karakter en laat zich van zijn beste kant zien op de fijne zandstranden, in de schaduw van de groene eiken en de acacia's, of langs de oevers van het meer van Jaunay. Maak een omweg langs de Puy du Fou met zijn adembenemende historische reconstructies op ware grootte, of bezoek een van de kuststeden in de nabijheid.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×