U bent aan de beurt!

Heeft u lekker gezwommen? Dan is het nu tijd om te spelen! Hier zijn een aantal zwembadspelletjes voor de hele familie, waarbij gespetter en lachbuien gegarandeerd zijn.

De helse race

Aantal spelers: 3 per manche

In het zwembad: 3 deelnemers. Op de rand van het zwembad: 3 vrienden die de tijd opnemen.

Op uw plaatsen, klaar? Zwemmen maar! Makkelijk? Mis! Want bij de 1e oversteek mogen de zwemmers hun voeten niet bewegen. Tijdens de 2e moeten ze al zingend zwemmen. En pas bij de 3e en laatste manche mogen ze gewoon schoolslag zwemmen. Degene die de beste score heeft, wint en om nog wat fun toe te voegen, wordt aan de finish een foto gemaakt van de deelnemers. Wie ziet er het beste uit na de inspanning?

Treasure Islands

Aantal spelers: 2 teams van 1 tot 5 spelers

Om dit spel voor te bereiden, legt u op de bodem van het zwembad verzwaarde voorwerpen neer (ringen of stokjes): dit zijn de schatten. Zet twee manden aan de rand: dit zijn de eilanden van de teams. Elk team moet een zo groot mogelijk aantal voorwerpen oprapen en op zijn eiland leggen. Pas op, vergis u niet van eiland als u uit het zwembad komt! En om het ingewikkelder te maken, moeten de spelers elkaar afwisselen. Pas als de 1e duiker de ring in veiligheid heeft gebracht op zijn eiland mag de 2e duiker op zijn beurt vertrekken.

Jaws

Aantal spelers:  6 tot 15

De deelnemers maken een kring in het zwembad door elkaar de hand te geven. In het midden ligt een bal, op gelijke afstand van de deelnemers: een haai! Doel: de haai wegjagen natuurlijk! Dit kan door te blazen, te bewegen of golven te maken om de bal weg te laten drijven, maar als de bal wordt aangeraakt moet die speler het spel verlaten. Zo wordt de kring steeds kleiner … en komt de haai steeds dichterbij.

Articuleer als je duikt!

Aantal spelers: 2 tot 6

Een van de spelers moet aan een woord denken zonder dit uit te spreken. Iedereen duikt in het water en de speler die het woord gekozen heeft, spreekt dit onder water uit. De anderen moeten proberen te raden wat hij zegt. Een ingewikkelder variant: een hele zin.

Ga rustig zitten, we zorgen overal voor!

Aantal spelers: onbeperkt

Geen ideeën meer? Laat u leiden door de verbeeldingskracht van uw Yelloh! Village! Er worden volop activiteiten georganiseerd in de zwembaden van de campings. Aquabike, aquagym, waterpolo … stel uw planning voor de week op. U zult zich hier als een vis in het water voelen!

Aquagym au camping Les Pins
aquabike au camping Le Brasilia
Volley piscine camping Les mouettes

Ontdek onze campings met activiteiten in het water:

Bekijk de 61 campings
×