Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Maridor Agde, Hérault

« Gezellige en familiale sfeer aan de Middellandse Zee in de nabijheid van fijnzandstranden »

8.2 10 182 scores Recensies

Sport, animatie en activiteiten in het Yelloh! Village Le Maridor

Op de camping zelf en in de onmiddellijke omgeving vindt u een uitgebreid animatie- en activiteitenaanbod. Het wordt zelfs moeilijk om een keuze te maken! Bent u sportief aangelegd of houdt u vooral van dolce far niente, altijd vindt u wel een manier om samen met familie of vrienden van de vakantie te genieten. Uw verblijf in het Yelloh! Village Le Maridor wordt super!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Strandvolleybal
Gym / stretching / aërobics / fitness
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 40 km
Casino 3 km
Fitnesslessen
Zwemlessen 4 km
Windsurflessen 4 km
Duiklessen 4 km
Squashlessen 4 km
Tennislessen 4 km
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 3 km
Paintball 3 km
Pretpark 3 km
Avonturenpark 2 km
Vissen 3 km
Watersportclub 4 km
Golf 4 km
Gewichten-/fitnesszaal 2 km
Tennisplein 4 km

Geniet met volle teugen van uw campingvakantie!

Dacht u echt dat u voor sport- en animatieactiviteiten elders naartoe moest? Tijdens het hoogseizoen bieden we ter plaatse diverse sportieve activiteiten aan voor de hele familie. Zin om aan uw conditie te werken? Pik een aquagym- of fitnesssessie mee: ideaal om de dag mee te beginnen! Wilt u uw vakantie op camping Le Maridor graag extra pit geven? Daag uw familie, uw vrienden of uw wederhelft uit voor een partijtje op het multisportterrein of de petanquebaan. Moge de beste winnen! 

Een sportieve vakantie of dolce far niente aan zee?

In de buurt van de camping liggen talloze stranden en dus kunt u volop gebruikmaken van de vele mogelijkheden die ze bieden. Zoef over de golven op een jetski, bewijs hoe evenwichtig u bent op een paddle of beleef met familie of vrienden dolle pret tijdens een kanotocht. Bent u niet zo tuk op sport? Geen zorg! Kies een heerlijk plekje bij het water uit en geniet van uw boek onder de stralende zon van de Middellandse Zee. En, wat zal het worden? Sporten of relaxen? 

Een omgeving die het verkennen waard is!

Hebt u genoten van het activiteitenaanbod ter plaatse? Dan is het misschien tijd om eropuit te trekken en het animatieaanbod in de buurt van camping Le Maridor te verkennen. Fietsfanaten kunnen een tweewieler huren en naar de haven van Agde of tot bij het strand fietsen. Avontuurlijke zielen voelen zich vast de koning te rijk op het boomklimparcours van Mont St Martin dat hen door de hoogste boomkruinen voert. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een tocht te paard langsheen de kust. Kunt u er niet genoeg van krijgen? Er valt nog veel meer te beleven: bowlen, laser games, karting … best een royaal aanbod, niet? 

Die avond op de camping …

Tijdens het hoogseizoen vermaakt u zich opperbest dankzij de avondanimatie op camping Le Maridor. Zes keer per week biedt de camping u een geanimeerd programma aan: een bingo- of spelavond, voorstellingen en concerten, karaoke, zwembadnocturnes, kermisavonden … En dat is nog niet alles! Eens per week kunt u bijvoorbeeld helemaal uit de bol gaan op het helse ritme van Spaanse muziek. Of houdt u meer van lekker eten? Dan bent u vast in de wolken wanneer u hoort dat de camping elke week een mosselen-met-friet-avond organiseert. Dansen, eten, zingen of spelen: er is voor elk wat wils. Zo houden we de hele familie tevreden! 

×