Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Mer et Soleil Cap d’Agde, Hérault

« Zwembad met glijbanen, SPA van 650m² met gezondheidsbaden, op 1 km van de stranden van Cap d'Agde! »

8.0 10 768 scores Recensies

De diensten van de camping Mer et Soleil

Maak het u tijdens de vakantie zo gemakkelijk mogelijk en profiteer van de diensten die de camping Mer et Soleil u aanbiedt: winkels, een wasserette, verhuur van kluisjes of fietsen. Ons team staat tevens voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en aan uw verzoeken te voldoen.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakker
Kapper
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Waterpunt camper
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Discotheek 2 km
Geldautomaat 2 km

Receptie

De verschillende teams op de camping doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Zo vindt u aan de receptie een grote keuze aan diensten en verhuur van allerlei materieel, voor ieders wens en dit op ieder ogenblik. Zo kunt u o.a. babyspullen huren, maar ook fietsen en zelfs auto's: alles wat u maar nodig kunt hebben, is aanwezig! U vindt er ook een postdienst.

Winkels

Zin in warme croissants voor het ontbijt of een nieuw kapsel voor de vakantie? Of dient u op het allerlaatste ogenblik die ontbrekende ingrediënten te vinden om uw picknick te vervolledigen of een maaltijd te bereiden? U vindt dit alles in de verschillende shops op de camping.  

Eetgelegenheden

U hoeft echt de camping niet te verlaten voor een snelle hap na een zwembeurt in het aquapark of voor een moment van gezelligheid in een restaurant met al uw dierbaren! Met een snack, een pizzeria, een restaurant en zelfs een bar, is er op de camping keuze te over...

×