Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Mer et Soleil Cap d’Agde, Hérault

« Zwembad met glijbanen, SPA van 650m² met gezondheidsbaden, op 1 km van de stranden van Cap d'Agde! »

8 10 815 scores Recensies

Zwemparadijs van het vakantiedorp de camping Mer et soleil

Neem de tijd om te genieten van het zwembad in het Yelloh! Village Mer et Soleil. Het zwemparadijs met zijn 4 glijbanen is geïnspireerd op de Griekse mythologie en zal groot en klein zeker bevallen. Profiteer ook van de zee, want de stranden van Cap d'Agde liggen op slechts 1 km afstand!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Balneotherapie
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad in de spa
Glijbanen

Een Homerisch aquapark!

Maak een duik tussen de Dorische zuilen en de Minotaurus in ons watercomplex geïnspireerd op de belangrijkste episodes in de Griekse mythologie! Ludiek aquapark, 4 glijbanen, bubbelbaden, waterspelletjes, een hoofdzwembad en zelfs strandstoelen aan de rand van het zwembad ... De hele familie komt er aan zijn trekken onder de warme zuiderse zon ...

U kunt er zelfs proeven van de typisch mediterrane tradities zoals de siësta en het zalig nietsdoen, aan de bar van het zwembad of comfortabel geïnstalleerd in uw ligstoel!

 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

De stranden van Le Cap d’Agde

De stranden die op 1 km van de camping liggen, zijn makkelijk bereikbaar. U volgt gewoon het fietspad, een absoluut veilige verbinding tussen de camping en 14 km fijnzandstranden. Ideaal om met de hele familie naar de zee te gaan, nietwaar?

 

Wist u dat? De Cap is immers het zuidelijke uiteinde van de vulkaanketen van de Auvergne. Fort Brescou, het strand van La Conque, de kliffen en het zwarte zandstrand zijn het resultaat van onderzeese vulkaanuitbarstingen. Deze fenomenen hebben de ontwikkelijk mogelijk gemaakt van een rijke en gevarieerde onderzeese fauna en bieden ook vandaag nog heel wat mirakels van een zeldzaam water. Kom je ontspannen, wandelen met de voeten in het water en geniet van magische momenten in harmonie met de natuur. Een uniek onderzees pad wordt je voorgesteld door onze animatoren en de dienst voor toerisme. Uitgerust met duikpakken en -schoenen kan je kennismaken met de uitzonderlijke fauna en flora van onze vulkanische kust.

×