Laadpalen voor elektrische voertuigen

Rijdt u naar uw vakantieadres met uw elektrische auto? Geen probleem, er worden steeds meer laadpalen geïnstalleerd in de Yelloh! Village-campingdorpen.

In de afgelopen jaren hebben elektrische voertuigen een steeds grotere plaats veroverd op de automobielmarkt. Dit betekent dat deze auto's deel uitmaken van ons dagelijks leven, maar vooral van onze toekomst.

 

In het kader van deze ontwikkeling willen de Yelloh! Village-campingdorpen u ondersteunen in deze ecologische benadering. Om de transitie te vereenvoudigen en het mogelijk te maken om met een elektrisch voertuig te komen, installeren de Yelloh! Village-campings steeds meer laadpalen.

 

Ziet u geen laadpalen? Vraag er dan naar bij de receptie. Het is mogelijk dat u uw auto kunt aansluiten op de buitenstopcontacten. In het tegengestelde geval, geen paniek, u zult altijd een standaard laadpaal of een Tesla supercharger vinden op een paar kilometer van uw vakantiedorp.

 

Dat is ook de Yelloh! Village-instelling: ons voortdurend verbeteren om u op de beste manier te ontvangen en de camping van de toekomst te creëren.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×