Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Mimosas Narbonne, Aude

« Midden in een natuurpark van 9 ha, op 7 km van het strand, met een zwemparadijs van 2000 m² »

7.9 10 932 scores Recensies

Sport en activiteiten op camping Les Mimosas

Aquagym, fitness, teamsporten: op camping Les Mimosas kunt u zich uitleven in allerlei sportieve activiteiten! Als u zich liever op een rustige manier vermaakt, kunt u kiezen voor biljart, tafeltennis of minigolf.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Gym / stretching / aërobics / fitness
Speelzaal
Collectieve sporten
Minigolf
Pumptrack
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Tennisplein
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanovaren/kajakken 2 km
Canyoning/rafting 20 km
Casino 6 km
Klimlessen 8 km
Windsurflessen 2 km
Duiklessen 6 km
Stand up paddle-lessen 2 km
Surflessen 2 km
Zeillessen 500 m
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 50 m
Pretpark 7 km
Avonturenpark 7 km
Vissen 50 m
Mountainbike/Freeride 10 km
Golf

Sportieve activiteiten ter plaatse

Voor de gym- en aquagymfanaten: onze animatoren laten uw spieren al vanaf 's ochtends lekker wakker worden in onze zwembaden op muziek, of trakteren u op lessen lenigheid in de gymzaal. Diegenen die het best 'in vorm' zijn, kunnen ook gebruik maken van de aanwezige fitnesstoestellen en het multisportterrein. Ze treffen er zelfs een PumpTrack-piste aan, ideaal voor liefhebbers van bmx’en, skaten en steppen. En, nadat u alle toxines  heeft uitgezweet, haast u zich naar de sauna of het bubbelbad, voor een welverdiend moment van ontspanning!
U kunt ook rustigere activiteiten kiezen, zoals biljarten, pingpongen of minigolf, alleen of in groep. Waarom zou u geen wedstrijd organiseren?
Het lijstje zou niet volledig zijn zonder de "petanque", een activiteit waar je in heel Zuid-Frankrijk nauwelijks omheen kunt. Afspraak op de "boulodrome"!

Paardrijden

De kustlijn ligt bezaaid met "ranches". Wat denkt u van een strandrit te paard? U zult onvergetelijke herinneringen overhouden aan deze originele manier om de meren en de streek van Narbonne te ontdekken...

Vlak bij de camping kunt u bij de manege van Tournebelle kiezen uit meerdere activiteiten: naast paardrijlessen met paarden of pony's, kunt u er ook het traditionele paardenmennen uit de Camargue bewonderen. Woon het brandmerken bij van de stieren, kijk uw ogen uit bij de eeuwenoude manier van doen van de stierenhoeders, of voor de allerdappersten, daag jonge stieren uit in een partijtje ‘toro piscine'!

Karting

Ook wie een kick krijgt van motorlawaai wordt niet vergeten: of het nu aan boord is van een kart (er ligt een kartcircuit op 6 kilometer van de camping) of een quad, samen met een gids kunt u uw passie de vrije loop geven!

Video sport en activiteiten

Raften, kano of kajak

In het achterland van de Aude, de Corbières of de Montagne Noire vindt u nog ongerepte en authentieke hoogvlaktes. Langs de wegen die deze streek doorkruisen, geniet u bij elke bocht van een uniek spektakel: u ziet er ingeklemde bergengtes waar de rivieren wild kolken en u aan rafting, kano of kajak kunt doen; of gewoon één van de vele wandelpaden kunt nemen om uw longen vol frisse lucht te zuigen die er in de ongerepte natuur overvloedig aanwezig is...

De nieuwsgierigen onder ons kunnen er een erg gevariëerde fauna spotten: dassen, otters, vossen, genetkatten, vogels in vlucht en misschien zelfs everzwijnen! In deze afgelegen gebieden leeft iedereen in harmonie.

Over het water glijden

Liefhebbers van watersporten en strandsporten kunnen eveneens hun hartje ophalen: kite-surfen, windsurfen, catamaranvaren... Op het strand van Gruissan en aan het meer van Bages-Sigean wachten verschillende centra op u waar u initiatieles kunt volgen, op slechts 1 kilometer te voet van de camping. Vlieg er eens uit. Andere clubs verwachten u op het strand van Gruissan.

 

Sportieve activiteiten in de buurt

Wandel- of fietsliefhebbers kunnen op een steenworp van de camping talloze vogelsoorten ontdekken in het ecosysteem van het Regionaal Natuurpark van de Narbonnaise.

Voor een ontdekkingspicknick met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden, kunt u terecht onder de schaduw van de platanen langs het Kanaal van Robine. Op een boogscheut van camping Les Mimosas vindt u deze volledig verkeersvrije kanaaloevers... Enkel de boten glijden over het kalme water. Gun uzelf een plezier, huur een bootje en stap aan boord!

U kunt ook langs de oevers van het Meer van Bages en zijn visrijke wateren flaneren. Spot er roze flamingo's en ibissen die uitrusten bij zonsondergang, alvorens de zee op te zoeken in de avondschemering.

__

Uw avonden

Meer weten?

De gezellige avondjes die camping Les Mimosas organiseert zullen u en uw gezin nog lang heugen. Voorstellingen, gezinsspelletjes, er is voor elk wat wils. Jong en oud, iedereen zal graag meedoen!

×