Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Maguide

Biscarrosse, Landes

« Een camping op mensenmaat bij het meer van Biscarrosse-Sanguinet en het bos van de Landes »

8.2 10 585 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Maguide

Te midden van de prachtige natuur en op nauwelijks 4 km van de oceaan ligt het Yelloh! Village Maguide dat u door zijn unieke familiesfeer meteen weet te bekoren. Adem met volle teugen de heerlijke frisse lucht in en geniet van de luxe en de rust!

 

Van op deze camping in de Landes hebt u rechtstreeks toegang tot een zandstrand bij het meer van Biscarrosse-Sanguinet. Bovendien beschikt u over een overdekt balneo dat mooi in het landschap ingewerkt is. Groot en klein vindt hier dus zijn gading! Watersporten, lekker luieren of fietsen over de aangelegde paden in het bos bij de camping: u verveelt zich geen moment. Ontdek snel de diverse accommodaties en kampeerplaatsen die camping Maguide aanbiedt en reserveer meteen uw verblijf. Wedden dat u de Landes op een heel andere manier leert kennen?

Daar word je blij van

 • Rechtstreekse toegang tot een wit zandstrand bij het meer van Biscarrosse-Sanguinet
 • Ideale geografische ligging om het departement Landes en de regio Aquitaine te bezoeken
 • Gezellige camping met een relaxte sfeer
 • Overdekt en verwarmd zwembad met peuterbad en bubbelbad 
 • Restaurant en bar bij de waterkant met prachtig uitzicht over het meer 
Open van 03/05/2021 tot 26/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 58 09 81 90

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe accommodaties , en

Yelloh! Village Maguide op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Het Yelloh! Village Maguide ligt in een prachtig natuurkader met rechtstreekse toegang tot het meer en een fijn zandstrand. Zwemmen, zonnebaden, watersporten beoefenen, … het kan hier allemaal! En geen nood als u toch meer van een spa houdt: de camping beschikt ook over een overdekt en verwarmd zwembad.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Camping Maguide weet gegarandeerd de hele familie te bekoren met zijn prachtige infrastructuur en diverse kinderclubs die echt op alle leeftijden afgestemd zijn. Knutselen, buiten spelen of sporten: er staat heel wat op het programma voor de kids! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Dankzij zijn uitgebreide infrastructuur en ideale geografische ligging kan camping Maguide zijn gasten een ruime keuze aan activiteiten aanbieden om alleen, in gezinsverband of met vrienden van te genieten. 

Diensten

Meer weten?

Het wordt heerlijk relaxen tijdens uw volgende campingvakantie want in het Yelloh! Village Maguide kunt u de dagelijkse routine even vergeten. Winkels, restaurants en diensten: u vindt hier alles! 

In de omgeving

Meer weten?

Verken tijdens uw vakantie op camping Maguide de regio Aquitaine! Door zijn geografische ligging is de camping een ideale uitvalsbasis om heel wat toeristische bezienswaardigheden te ontdekken zonder lange afstanden af te leggen: het Bassin d’Arcachon, Cap Ferret, de ‘Dune du Pyla’, Mimizan, … Aan u de keuze! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×